Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a PUA és a Red Pill között?
A "red pill" jelzőként használják a MGTOW-ban az olyan férfiakra, akik a MGTOW-t valamilyen szinten "művelik". A MGTOW ezt a terminust a mátrix c film mintájára használja. A mátrixban aki beveszi a piros pirulát, lecsatlakozik a globális virtuális valóságról és felébred a való világban, nem él többé a virtuális valóság generálta hazugságban. Ezek szerint a mátrix fogja vagy, ha bármilyen kapcsolatot ápolsz a nőkkel meg úgy általában, ha párkapcsolatban gondolkozol nőkkel (az ilyen férfira "blue pill"-ként utalnak). A PUA-ra nem tudom hogyan utalnak, mert bár ők tudatosan kihasználják a különböző pszichológiai trükköket a saját előnyükre, mégis valamilyen kapcsolatot hoznak létre nőkkel.
31/f
Kiegészítésként annyit még megjegyeznék, hogy nem vagyok egyik sem attól, hogy ezt tudom, ahogy nácivagy kommunista sem lettem azért, mert le tudtam érettségizni történelemből még úgy is annak idején, hogy a "Nemzetek, eszmék, ideológiák" c tételt húztam.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!