Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol szoktatok ismerkedni, ha nem neten?
En szerintem az eloben folytatott ismerkedes kora...lejart. Mar mindenki neten ismerkedik, a telefont meg a 3-mas metropotlobusz zsufolt tomegeben is nyomjak. Felesleges eloben ismerkefni, kiveve ha egy baratti-munkahelyi vagy hobbi tarsasagi hely az. Miert menjek en el buluzni ahhoz, hogy becsajozzsk? Ott a net, felmegyek es kb 30 perc alatt talalok olyan lanyt akivel lehet irni/beszelgetni stb.
Es mind ezt, hogy ertem el? A sajat kis kenyelmes ágyambol, a meleg futott szobamban, hallgatva keresztbetett labakkal a kedvenc slagereimet.
Aztan majd jon a talalkozas.
Ennyi szerintem. 25f
Az eddugi barátnőimet az alábbi helyeken ismertem meg:
- középiskola
- edzés
- baráti társaság
- koncert
- másik baráti társaság
- házi buli
- egyetem
- bolt
- szórakozóhely
- munkahely
Szóval szó szerint BÁRHOL ismerkedhetsz, ha kimozdulsz és kommunikálsz is.
#12 vagyok
Akik lepontoztak légyszìves indokolják meg, hogy szerintük miért nem hasznos a válaszom.
Az volt a kérdés, hogy hol lehet ismerkedni. Erre a válaszomban leírtam az általam tapasztalt helyeket.
Egyes frusztrált lelki betegeknek kár tanácsot adni, válaszolni, mert csak vergődni járnak ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!