Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi történne akkor szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történne akkor szerintetek ha az összes férfinek hirtelen akkora elvárásaik lennének mint a nők átlagának?

Figyelt kérdés
2018. febr. 28. 12:18
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%

Mi legalább folytatunk érvelést. Mi lenne, ha ti is legalább csak megpróbálnátok? :')

Megkímélem a drága idődet, én még edzés előtt vagyok:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

70%-ban csak a külsőt írják, 20% valami nagyon alap emberi tulajdonság, vagy olyan, amit rgy 4 éves is meg tud csinálni, és 10% olyan elvárás, amire azt mondom, hogy ez igen, ez tetszik, ezzel szívesen "szállnék versenybe", mert érzek benne kihívást és úgy érzem, hogy az illető fejét nem tudná elcsavarni kb minden második nő, mert annyira alap dolgok az igénye.

Amúgy elég szar nőket ismerhetsz, már ne is haragudj, ha tényleg csak ennyi telik tőlük. Az én huszonéves ismerőseim kb mind hozzák az elvártakat és még többet is, legalábbis azok, akikkel beszélőviszonyban vagyok...

Bár aki szánalmas emberekkel veszi körül magát, annál érthető, hogy csak ilyeneket vár el. Meg az is, ha ő maga is szánalmas.

2018. febr. 28. 17:06
 52/59 anonim ***** válasza:
29%

"A férfiaknak is vannak bőven elvárásaik, ne aggódj."

Lássuk csak.

- Ne legyen egy dagadt állat. (Utálom a kövéreket.)

- Legyen diplomája.

- Valami alapvető műveltség.

Tudom tudom LEHETETLEN, LEHETETLEN. Túl sokat vársz öcsém túl sokat. Márt nem éred be egy 4 osztályos analfabétával. Úgy kéne azt.

29 F

2018. febr. 28. 19:31
 53/59 anonim ***** válasza:
0%
Mintha sokan nem értenék, hogy a kérdésben elvárásokról volt szó, nem igényességről.
2018. febr. 28. 19:32
 54/59 anonim ***** válasza:
72%
52 Milyen tul sokat? Minden masodik nore igaz amit irtal. Pont erre irjuk mar 50 valasz ota, hogy legyetek mar igenyesebbek, mert ez meg mindig kb a “legyen pnaja es annyi” szint.
2018. febr. 28. 19:33
 55/59 anonim ***** válasza:

De épp ez az, ne annyi legyen, hogy csini segge legyen meg ne bssza el a busz. Tessék még többet elvárni. Én nem azt akarom, hogy bárki más is jó legyen helyettem. Azt akarom, hogy valaki pont belém szeressen. Ne azért, mert én vagyok a legközelebbi puncis, aki tud olvasni, hanem amiatt, aki vagyok.

Ugyanígy elfogadom azt is, ha valakinek olyan elvárásai vannak, amiket nem akarok megugrani. Ebből ki is derül, ha nem egymást keressük.

2018. febr. 28. 19:40
 56/59 anonim ***** válasza:
0%

" Azt akarom, hogy valaki pont belém szeressen. Ne azért, mert én vagyok a legközelebbi puncis, aki tud olvasni, hanem amiatt, aki vagyok. "

Ezt nagyon sok nő gondolja így. De aki a külsejét mutogatja, arra a külseje miatt fognak felfigyelni.

2018. febr. 28. 19:44
 57/59 anonim ***** válasza:
100%
A kulso figyelemfelkeltesre van. A randi pedig egymas megismeresere, nem arra, hogy az agyadba csabitsd minel gyorsabban a masikat, mert van luka.
2018. febr. 28. 19:48
 58/59 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy aki nem a külsejét mutogatja, arra is. :'D De legközelebb nyáron majd nem miniszoknyában fogok flangálni, hanem zsákban és magamra öltöm a diplomámat és a többi papíromat is és viszem magammal a rajzaimat és a dalszövegeimet, hogy lássák, mi a hobbim. Much better.

Az nem baj, ha a külsőm alapján figyelnek fel rám. Az a baj, hogy a többi soha, senkinek nem szempont kb, tehát egy lustább, üresebb nő is ugyanúgy labdába rúghat mellettem.

2018. febr. 28. 19:49
 59/59 anonim ***** válasza:
100%
De cicuka, a külsőm kívül van. Nem mutogatom, de aki nem vak, az látja. Neked ennyi a válaszod mindenre? "Nem akarod, hogy nézzék a tested? Akkor ne legyen tested."
2018. febr. 28. 19:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!