Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi történne akkor szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történne akkor szerintetek ha az összes férfinek hirtelen akkora elvárásaik lennének mint a nők átlagának?

Figyelt kérdés
2018. febr. 28. 12:18
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
86%
#19 Nagyon adom! Teljesen igazad van
2018. febr. 28. 14:53
 22/59 anonim ***** válasza:
93%

Ezt írta a kérdező, amire válaszoltam: "legyen határozott, ne féljen a munkától, meg alapjáraton ne legyen ijedős/puhány, ne panaszkodjon, ne bántson nőt, vagy olyat, aki nem képes megvédeni magát ellene, anyagi biztonságot tudjon teremteni, támogassa a párját mindenben és mindig meghallgassa a problémáit, ne legyen alkoholista meg sorolhatnánk még"

Ez a válaszom: "Én szeretném, ha egy férfinak ezek az elvárásai lennének felém, nem pedig az, hogy pörkölt meg pina."

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Nagyon örülnék, ha nem csak azt néznék a férfiak, hogy szőrös-e az alkarom, kimondom-e a "bzmeg"-et, ha beverem a lábam, eszek-e férfias kajákat, büfögök-e, ha levegő kerül a gyomromba, miket főzök, vasalok-e... helyette imádnám, ha azt néznék, el tudom-e tartani magam, mennyire vagyok megbízható, határozott, mennyire vagyok okos, mennyire praktikus, mi a hobbim, hogy bánok az emberekkel, mik a terveim.

2018. febr. 28. 14:57
 23/59 anonim ***** válasza:
24%

#19: Azokra a "válogatókra" gondolsz, akik folyamatosan kiírják azokat a kérdéseket, hogy nem találnak senkit, aki megfelel az igényeiknek?

Az a helyzet, hogy azok a férfiak, akik szerinted a pnáért bármit megtesznek, nem a pnáért teszik. Azért teszik, mert szeretni akarnak valakit és az érzelmeiket kifejezni és megélni. És igen, természetesen egy kapcsolatban van szex is. És tudod, hogy miért tűnik úgy, hogy csak a pnáért teszik? Mert mérföldekkel elfogadóbbak, mint egy csomó nő.

Én pl. válogathatok. Azért, mert van jellemem? Dehogy, mindenkinek van. Van saját életem? Á, ez is mindenkinek van. Vannak céljaim? Wow, ez is mindenkinek van.

A helyzet az, hogy azért válogathatok, mert tudom, hogy mit kell mondani és nem nézek ki rosszul. Tudom, nem olyan hangzatos szavak, mint amiket leírtál, de legalább gyakorlatiasak.

2018. febr. 28. 14:58
 24/59 anonim ***** válasza:
81%

" Olyan szörnyű a legtöbb nő kommunikációs képessége, hogy az valami hihetetlen. "

De ha nektek az ilyen üresfejű picshák kellenek...?

2018. febr. 28. 15:02
 25/59 anonim ***** válasza:
3%

"helyette imádnám, ha azt néznék, el tudom-e tartani magam, mennyire vagyok megbízható, határozott, mennyire vagyok okos, mennyire praktikus, mi a hobbim, hogy bánok az emberekkel, mik a terveim."

Én kb. ezeket nézem. De mit csináljak, ha a legtöbben kiesnek már az első három körön?

2018. febr. 28. 15:04
 26/59 anonim ***** válasza:
97%
Ja, én is örülnék, ha nem a "kerek popsija legyen, hosszú haja, tudjon főzni" szintet kellene megugranom. Ja bocs, ezeket nem megugrom, hanem átlépem. Magnak dolgozom, magamnak tanulok, magamnak tartom rendben az otthonom és a saját kedvemre élek egészségesen és szeretem a gyerekeket, de olyan párt el sem tudnék képzelni, aki a tudásom, az emberi oldalam és a kitartásom helyett csak egy elhalt kötőszövet hosszát, vagy annak a heti nyamvadt 5 órácskának az eredményét nézi, amit edzéssel töltök. Ez nevetséges és gyerekes.
2018. febr. 28. 15:07
 27/59 anonim ***** válasza:
100%
Elhalt szövet* bocs.
2018. febr. 28. 15:08
 28/59 anonim ***** válasza:
11%

#24: Ha ez kell nekünk, akkor miért próbálkoztak be a legokosabb exemnél hetente többen is?

Az a helyzet, hogy amint egy csaj jól néz ki, van 10 féltékeny csaj, aki rásüti, hogy üresfejű.

Az ilyen válaszoknál úgy érzem, hogy egyesek tényleg úgy próbálnak a férfiakról és az igényeikről beszélni, hogy nem is beszéltek még férfiakkal.

2018. febr. 28. 15:11
 29/59 anonim ***** válasza:
95%

Az a baj ezzel, picim, hogy én is voltam ápolatlan, ronda mamlasz, aki a kutyának sem kellett. De akkor is megvoltak a magam alapelvei, hogy ki az, akit akarok az életembe és ki az, akiről szó sem lehet. Ostoba, igénytelen, üres ember akkor sem kellett, sem olyan, aki nekem csak gond. Nem érdekel, hogy közben mennyire szép a porhüvelye és mennyire jó az ágyban, ha egyszer gond, kolonc és érzem szinte mellette, hogy a semmire, szarra megy el az én időm és egy nap alatt kettőt öregszem a phaszságaitól.

Ezt nem fogjátok fel.

2018. febr. 28. 15:13
 30/59 anonim ***** válasza:
4%

#29: Felfogja mindenki. De egy ronda mamlasz mégis milyen elvárásokat támaszthat? Ha az a szitu, hogy egy 120 kilós, zsíros hajú, ronda srác akar egy szépségkirálynővel összejönni, akkor azért kapja az ívet. Ha lejjebb adja az igényeit és egy kedves, aranyos lányt akar, már az is baj?

#28-as válaszomban meg valaki rájött, hogy bármelyik üresfejű csaj többet tud nyújtani nála?

2018. febr. 28. 15:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!