Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi történne akkor szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történne akkor szerintetek ha az összes férfinek hirtelen akkora elvárásaik lennének mint a nők átlagának?

Figyelt kérdés
2018. febr. 28. 12:18
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%

38-nak.

Ha rám (is) céloztál. A négy (nem akármilyen átlag) nyelvet beszélő én vagyok. Nem vagyok egyedül, jegyben járok, júniusban esküvő:)

2018. febr. 28. 15:54
 42/59 anonim ***** válasza:

"mert akkor ugye csinálja azt az illető, mint a viccbeli paraszt, akinek nincsen földje."

Mit csinált?

2018. febr. 28. 15:57
 43/59 A kérdező kommentje:
Nagyon sokszor tapasztalom azt hogy a nő el van hízva nagyon és ennek ellenére pár héten belül talál pasit magának. De ha egy férfi kövér akkor igénytelen, fogyjon le stb. És bizony hosszú ideje szingli mert ugye valamiért a duci nő szexi
2018. febr. 28. 16:01
 44/59 anonim ***** válasza:
0%
72%-os... Eddig pár beszóláson, egy kis dicsekedésen kívül semmi érdemleges választ nem voltál képes produkálni. Ha egy tényleges véleményt nem tudsz megformálni és egy érett reakciót adni, akkor nem lehet, hogy magadnak próbálod bizonygatni, hogy milyen tök jó vagy, miközben te is érzed, hogy valami mégis frusztrál?
2018. febr. 28. 16:01
 45/59 anonim ***** válasza:
100%

A nők, mert kb nincs más. De írtam is, hogy ilyen szenny nekem pl nem kellene. Feltéve, ha ki tudom szűrni, de bízom az emberismeretemben. Ahogy azt is írtam, hogy nagyon remélem, családanya és dolgozó nő státuszban igényes nőként majd nem kell amiatt aggódnom, hogy egy senkivel lelép a férjem, mert annak több ideje van magát mázolni és nem fárad el a nap végére a munka-gyerek-edzés kombó mellett. És/vagy hogy egy ronda, igénytelen disznó lesz, mert ez a két verzió és tetszőleges kombinációja a jellemző.

Ez vagy úgy valósul meg, hogy a számotokra elfogadhatatlannak nevezett válogatást művelem, amit eddig, ahogy sok más nő is, aki a kérdést ihlette, vagy a férfiak is megtanulnak válogatni és észrevenni, hogy nem az a 8 óra popsipúderozás az igazi teljesítmény a 4 helyett, hanem aki emellett helytáll és más szempontból is hozza a szintet. De mit vár az ember olyanoktól, akinek a beszélgetés mizuval kezdődik és minden komolyabb témát namindegy, hagyjukkal odáznak el...:')

2018. febr. 28. 16:02
 46/59 anonim ***** válasza:
0%
Ennél a kérdésnél miért gondolja minden nő azt, hogy a férfiak csak egy nő külsejét nézik? :D
2018. febr. 28. 16:11
 47/59 anonim ***** válasza:
12%

Na mindegy, inkább hagyjuk. :)

2018. febr. 28. 16:14
 48/59 anonim ***** válasza:
100%
Mert eddig ahányszor kiírt az ember ide kérdést, hogy milyen nő az ideális, csak a külső jött szóba, az, hogy mit vállal az ágyban, meg pár alap dolog, mint a kedvesség, a főzés, meg hogy ne káromkodjon és ne legyen aranyásó. Ez szánalmasan alacsony elvárás. És ettől még lehet valaki egy üres, hülye liba.
2018. febr. 28. 16:14
 49/59 anonim ***** válasza:
100%

44-nek: engem semmi nem frusztrál, nem én járok ide nyígni, hogy nem kellek senkinek:)

De úgy látom, önjelölt pszichológus is vagy.

2018. febr. 28. 16:17
 50/59 anonim ***** válasza:
0%

#48: Ha később géphez kerülök és edzés után lesz még energiám, akkor komolyan mondom visszakeresem az elmúlt pár hétből azokat a kérdéseket, ahol a külső/belső ideál volt a kérdés és én meg még jó páran leírtuk normálisan az ideálunkat.

Az a baj, hogy olyan szintű érvelést használtok, hogy azt veszitek csak észre, amit akartok. Az lenne logikus, hogy az elméletet igazítjátok a tényekhez. De nem. A tényeket igazítjátok az elméleteitekhez.

Amiket pedig felsoroltál szánalmasan alacsony elvárásként, a huszonéves nő ismerőseim többségen nem tudja hozni.

#49: Ha nem frusztrál semmi, akkor miért ismét csak egy újabb dicsekedést és beszólást sikerült összehozni? :) De, az a helyzet, hogy nyígni (sic!) jöttél ehhez a kérdéshez, mert még mindig nem produkáltál érdemi reakciókat. Én nem nyígek, hogy nem kellek senkinek, mert kellek :D

Ahhoz pedig nem kell pszichológusnak lenni, hogy lássa az ember, hogy valami nagyon bánt. Írd le egy lapra a kérdésre adott hozzászólásaid, add oda pár ismerősödnek és kérdezd meg, hogy szerintük frusztrált ember írta e őket.

2018. febr. 28. 16:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!