Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól kezeltem a helyzetet?
Figyelt kérdés
Randin megpróbáltam megcsókolni a lányt, ő elhúzta a fejét de én nem csináltam ebből nagy ügyet. Úgy csináltam mintha semmi sem történt volna. Ő viszont bedurcizott. Én mosolyogva rákérdeztem, hogy minden oké nála de ő csak húzta továbbra is a száját. Próbáltam humorral megoldani és mondtam neki, hogy nehogy mosolyogjon mert a végén rosszul állna neki de ő felháborodottan visszakérdezett, hogy ő azt csinál amit akar miért kéne mosolyognia. Majd ezután mondtam neki, hogy szerintem hagyjuk az egészet, félreismertem mert azt hittem, hogy egy intelligens nő és elköszöntem tőle.2018. febr. 26. 20:06
11/13 anonim válasza:
ne higgy ennek a sok ostobának, akik téged úgy állítanak be, hogy azért köszöntél el a csajtól mert nem csókolt meg.
szerintem jól cselekedtél, próbáltad oldani a feszültséget.
utálom az ilyen durcis, hisztis, szájhúzógatós "nőket" ..
aki meg nem érti a mosolygós "poént" az... na mindegy :)
12/13 anonim válasza:
előző vagyok.
szerintem te a gyerekes viselkedése miatt "pattintottad" le, de itt olyan okos emberek vannak, hogy ajaj.. :D
13/13 anonim válasza:
Pedig ezt nem is olyan nehéz észrevenni, hogy egy nő akarja-e hogy megcsókold.
Az ilyen szituáció elég kellemetlen tud lenni, igazából bármit csinálhatsz nem jössz ki jól, de te a legrosszabbat választottad, izzadtságszagú viccel próbáltad semmissé tenni. Ennél még az is jobb lett volna, ha azt mondod hogy ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!