Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól kezeltem a helyzetet?
Figyelt kérdés
Randin megpróbáltam megcsókolni a lányt, ő elhúzta a fejét de én nem csináltam ebből nagy ügyet. Úgy csináltam mintha semmi sem történt volna. Ő viszont bedurcizott. Én mosolyogva rákérdeztem, hogy minden oké nála de ő csak húzta továbbra is a száját. Próbáltam humorral megoldani és mondtam neki, hogy nehogy mosolyogjon mert a végén rosszul állna neki de ő felháborodottan visszakérdezett, hogy ő azt csinál amit akar miért kéne mosolyognia. Majd ezután mondtam neki, hogy szerintem hagyjuk az egészet, félreismertem mert azt hittem, hogy egy intelligens nő és elköszöntem tőle.2018. febr. 26. 20:06
1/13 anonim válasza:
Én inkább azt látom, hogy te durciztál be. Az utolsó mondatot kellett volna hanyagolni és úriember lettél volna.
2/13 anonim válasza:
Az nem humor, hogy elkezded cseszegetni.
4/13 anonim válasza:
Isztambuli egyezményes férgek támadása 3,2,1.
5/13 anonim válasza:
Szerintem, ha elhúzta a fejét a csók elől, akkor úgysem lett volna hosszúéletű a dolog.
6/13 anonim válasza:
Én nem értem, miért kell megpróbálni a csókot, hiszen a hajlandóságot úgyis látod a nő testbeszédéből. Ezek szerint itt nem is volt meg, te pedig koppantál és még ő a hibás.
7/13 anonim válasza:
"Én nem értem, miért kell megpróbálni a csókot, hiszen a hajlandóságot úgyis látod a nő testbeszédéből."
Vannak helyzetek amikor kétes a dolog. Nem tudom milyen volt az említett nő testbeszéde de legalább megpróbálta.
"Ezek szerint itt nem is volt meg, te pedig koppantál és még ő a hibás."
A nő nem volt hibás csak hülyén viselkedett. Nem értem azokat a nőket akik kis dolgokért (mégpedig ez nem nagy dolog hogy nem volt meg a vonzalom) olyan képet vágnak mintha citromba haraptak volna.
Off: pont tegnap volt, hogy kávézóban nem tudtam kis pénzzel fizetni ezért a pincérnő vágta az ellenszenves pofákat. Rákérdeztem, hogy hívjak-e neki orvost.
Aki hülyén viselkedik az jó ha kap visszajelzést.
8/13 anonim válasza:
#7 Ok, értem, lehet csak magamból indultam ki, mert rajtam kiigazodtak, ha azt szeretném, hogy megcsókoljon, és ha nem, az is látszik akár a tekintetemből, de ha ebből sem veszi a lapot, akkor segítek neki, hogy el tudja dönteni, meddig mehet.
9/13 anonim válasza:
Csak szórakozik veled az illető
10/13 anonim válasza:
Menj egy prostihoz, ott előre megtudhatod, hogy a csók is belefér e és nem baxod ki fölöslegesen a pénzed. :) 39f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!