Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy ez az oka?
Figyelt kérdés
A férfi akivel alakult a kapcsolatom már előre terveztünk a jövőre nézve , elmondtuk mennyire fontosnak tartjuk egymást és egyebek. Tudni kell róla hogy nagyon nőcsábász főleg mióta újra egyedülálló. Nekem mondta még annak idején hogy nem akar rögtön kapcsolatot mert akkor még csak 1 hónapja szakított a volt brátnőjével. Viszont ahogy telt az idő egyre személyesebbé váltak a beszélgetések kevertünk is és rá pár napjára hirtelen nem is jelentkezett..és azóta sem..ez kb 1 hete történt. Sokan azt mondják valószínű azért tűnt el szó nélkül mert még nem akar kapcsolatot és engem nem akar kihasználni mint ahogy azt a többi lánnyal teszi illetve tette. Egyre komolyabbra fordultak a dolgok és szerintem nem akarta hogy mély érzéseket keltsek benne nehogy ne tudjon minél több lányt megszerezni ha engem szeret. Tudni kell még róla hogy önző, nagyképű ember aki csak a legtöbb lányt kihasználja. Mondta régen hogy használjam az eszem nem akar megbántani.. amikor arról beszélgettünk ki mit szeret a másikban. Viszont nem feküdtem le vele mert ő nagyon az a fajta aki csak arra megy legtöbbször. Lehetséges hogy tényleg azért tűnt el mert már elkezdett irántam érezni valamit és inkább idő előtt lelépett nehogy nekem fájdalmat okozzon?2018. febr. 26. 09:00
1/10 anonim válasza:
Te mit szeretnél egy nőcsábász, önző, nagyképű, másokat kihasználó embertől?
2/10 anonim válasza:
Perszepersze. Szétdugná a világot de a te lelkedet csak simogatni akarja közben. De a végén majd eljön érted fehér lovon, hogy kapjon töled egy puszikát.
3/10 anonim válasza:
Ne áltasd magad. Azért tűnt el, mert nem tudott gyorsan megdugni.
4/10 anonim válasza:
Nem hinném... inkább az volt a baj, hogy ő dugni szeretne, mielőbb és kb mindenkivel, akivel lehet.
5/10 anonim válasza:
Ohh, dehogyis. Azért tűnt el, mert rájött, hogy nem fog tudni lefektetni. Ne áltasd magad.
6/10 anonim válasza:
Az az utolsó mondat nekem sok volt így hétfőn... xD
Igen, az az oka, persze.
8/10 anonim válasza:
Vagy csak q unalmas voltál neki.
9/10 anonim válasza:
....még előkerülhet. Egy hét nem a világ.
10/10 anonim válasza:
Ez a típus a nők zsánere, minden nőnek ez kell. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!