Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha egy 32 éves férfi, , csak" albérletben él? Egyedül nem tud gyűjtögetni sajátja. De önálló, mos, takarít, pár dolgot megfőz. Nem anyukával él.
Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 19:25
21/23 anonim válasza:
Utolsónak: Az a baj, hogy a magyar ember nem mobil, és csak saját lakásban tud gondolkodni. Holott kétségtelenül megvannak az általad említett előnyei a bérelt lakásnak.
22/23 anonim válasza:
#21: tudom, nálunk még csak most van lassan terjedőben a lakásbérlés kultúrája. Valószínűnek tartom, hogy itt is elfogadott és elterjedt lesz egy idő után.
23/23 anonim válasza:
Na azt mondjatok mar el nekem, hogy mi elonye annak, hogy minden honapban kidobsz a lakasra x ezret, ahol x=100 e kb.?
Tegyuk fel hitelt vettel fel arra, amit 15 evig fizetsz. Es kiderul, hogy kukutyinfalvarol bugacpusztahazara kell koltoznod. Ott a lakas/haz, kiadod (jobb esetet nezzuk, ahol sikerul) es abbol fizeted a masik albit. 0 vagy nem minuszban, nem? Az alberlet ahogy korabban celzott itt ra vki kicsit helyben futasnak tunik nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!