Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az gáz, ha egy 32 éves férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha egy 32 éves férfi, , csak" albérletben él? Egyedül nem tud gyűjtögetni sajátja. De önálló, mos, takarít, pár dolgot megfőz. Nem anyukával él.

Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 19:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ez így teljesen okés. Önálló vagy, ellátod magad. Egyébként a legtöbb nőismerősöm a párjával közösen vett lakást, és nem beleült a készbe. A fene akarna olyan házban élni, ami nem a saját otthonom és egy kisebb veszekedés alkalmával ezt a fejemhez vágják.
2018. febr. 25. 19:43
 12/23 anonim ***** válasza:
28%

Tudod, szerintem az a gáz, hogy 32 évesen CSAK 1 millió forint megtakarításod van.

1. nem kellett volna autót venned.

2. mióta dolgozol?

32 évesen legalább kb 2-3 millió félretettednek kéne lenni, abból kifolyólag, hogy számítás szerint is kb 7-8 éve már dolgozol. De ez csak nagyon minimális ez a 7-8 év, lehet, hogy korábban kezdted.

Inkább éltél volna a szüleiddel, adtál volna nekik havi szinten 30 ezret, besegítettél volna a háztartásba, de a többit félre tudtad volna tenni.

Az albérlet pedig pénzkidobás, semmit se ér. Szóval a megtakarított pénzed más zsebébe vándorol.

És majd a leendő társaddal hogyan is akarsz lakást venni? Jó sok hitellel? Megéri? Mert kb egy lakás 9-10 millió alsó hangon. Társadnak lesz kb 3, akkor lesz összesen 4 milliótok, és akkor kb 6 millió hiteletek lesz.

De te tudod, a te életed.

2018. febr. 25. 19:44
 13/23 A kérdező kommentje:
ez nem megtakarítás, semmi. Ismerősök a nettó 300 ukkal havi 120-130 at félretesznek vidéken.
2018. febr. 25. 19:51
 14/23 anonim ***** válasza:
48%

"Az albérlet pedig pénzkidobás, semmit se ér"

Ezt cáfolnám, ez egy nagyon hülye felfogás szerintem.

A lakás bérléssel egy szolgáltatást fizet meg. Az önállóságot fizeti meg, hogy nem a szülőkkel mennek egymás agyára.

2018. febr. 25. 19:53
 15/23 anonim ***** válasza:
Ideális esetben nem is kéne a szülőkkel egymás agyára menni, úgy gondolom. Aki úgy érzi, hogy ez jobb megoldás, az megy albérletbe, aki spórolósabban akar élni, az marad otthon és egyszer talán lesz lakása/háza. Ezt gondolom erről.
2018. febr. 25. 20:46
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha nem akar élősködni rajtam, akkor jó.
2018. febr. 25. 21:46
 17/23 A kérdező kommentje:
nem kell eltartani...ha erre gondoltál
2018. febr. 25. 21:58
 18/23 anonim ***** válasza:

Hát kérdező, magadnak mondasz ellent:

"De csak 1 millió ft megtakarított pénzem van,"

("Tudod, szerintem az a gáz, hogy 32 évesen CSAK 1 millió forint megtakarításod van. ")

vs.

"ez nem megtakarítás, semmi."

Most dönts már el, hogy ez megtakarítás, vagy sem, oké?

Egyébként minek vettél autót, ha még SAJÁT lakásod sincs??

Az albérletbe kidobod a pénzed, mert hiába laksz valahol, de az soha nem lesz a tiéd!

2018. febr. 25. 22:08
 19/23 anonim ***** válasza:
Miért éri meg albérletet fizetni ha a hitel is annyi? Ezt sosem értettem.
2018. febr. 25. 23:09
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem korrekt.

És mi van akkor, ha nem lesz saját lakásod? Maradsz albérletben, aztán élsz vidáman.

Én 31 vagyok, nagyon jól keresek, mégsem veszek lakást egyelőre. Nem akarok hosszú időre hitelt felvenni, nem akarom helyhez kötni magam, úgyhogy albérletben élek és elégedett vagyok. Így a lakás karbantartásával sem kell foglalkoznom.

Szóval szerintem a lakás nem minden, bár tudom, hogy sokaknak ez a biztonság egyetlen és végső megtestesülése.

2018. febr. 26. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!