Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elmúlik ez a megalázó érzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlik ez a megalázó érzés?

Figyelt kérdés
A bizonyos férfivel minden áldott nap tartottuk a kapcsolatot felhívott mondta a szépeket és egyebek. Pár hónapig eltartott majd hirtelen lekopott. Nem keres azóta se. Egyik ismerősömet kérdeztem ismeri-e akivel alakultak a dolgaim és nem hogy csak tudta kiről van szó hanem a lánynak is mai napig irogat hogy ő élete nője nem bírja elfelejteni...megjegyzem ugyanúgy találkozgatott vele mint velem és miközben a srác velem beszélt irogatott a csajnak bizonyos időnként. Nagyon megalázónak érzem ezt a helyzetet mert már összesen 3 lány van akiről tudom, hogy velük is ugyanúgy beszél és ugyanazokat írja szinte mint nekem. Annyi különbséggel, hogy míg velük egyetlen célja az ágyba bújás addig velem az életéről családjáról terveiről beszélt...van egy olyan érzésem hogy mivel nem rég szakított a barátnőjével akivel 2évet együtt voltak még ki szeretné élni magát minél többet megkapni. Nekem már mondta egyszer hogy használjam az eszem nem akarja hogy megbántson valaha is. Mivel tudja hogy én kapcsolatot akarok nem kalandot ezért nem keres már mert nem akar kihasználni tudja magáról milyen és azt is hogy én milyen vagyok. Csak rossz belegondolni hány lánnyal játsza el ugyanezt mégha náluk csak egy valamire is megy ki a játék. Szerintetek ez a megalázott érzés valaha is elmúlik majd?

2018. febr. 25. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Reméljük elmúlik, hiszen nem tudatosan kerültél ebbe a helyzetbe, utólag tudtad meg valójában milyen is az a pasi akivel esetleg még komolyabb kapcsolatot is el tudtál volna képzelni.

Ez a pasi egy szemétláda.Az,hogy most ért véget egy kapcsolata és szeretné magát kiélni még nem jelenti az,thogy egyszerre számtalan nőt hódítgasson és mindenkinek azt mondja amit hallani szeretne.

Próbáld elfelejteni, kitörölni az életedből, és ne éld meg kudarcként. Gondolj arra,hogy valójában nem Téged akart megalázó helyzetbe hozni, magát minősíti ezzel.

2018. febr. 25. 11:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen igyekszem így látni és hamar túllépni rajta.
2018. febr. 25. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy még időben megszabadultál tőle! Ezért nem neked kell megalázva érezned magad, ez az ő szégyene. Az sem a te dolgod, hogy hány lánnyal játsza el ugyanezt.

Próbáld kizárni az életedből ezt az alakot.

2018. febr. 25. 11:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen tényleg az lesz a legjobb ha teljesen kizárom őt az életemből.
2018. febr. 25. 13:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem zárd le és ne gondolj rá, illetve a többi lányra se.
2018. febr. 25. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!