Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti havonta mennyit költötök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti havonta mennyit költötök egy nőre, illetve mennyit illene költeni, mennyit várnak el általában a nők?

Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 00:33
1 2
 11/18 anonim válasza:
33%
Nagy összegeket.Elhalmozom és kényeztetem kocsival,ékszerekkel,ruhakkal,bundákkal.
2018. febr. 25. 07:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Exemmel nem éltem együtt, de egyszer magamban kikalkuláltam, neki 40 ezerbe kerültem kb havonta. Moziba ritkán mentünk, ebben inkább kaja volt, hozatott pizza, és az üzemanyag, mert a lakása Bp szélén volt. Ja, heti két tali volt amúgy.
2018. febr. 25. 07:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Fizetésed 10%-át. Ez csak kb. Illetve ennyi amúgy is elmenne.
2018. febr. 25. 10:06
 14/18 anonim ***** válasza:
51%

Kb 180-200 ezret havonta,ebben benne van a havi egy wellness üdülés rá eső költsége is, meg a nyarankénti külföldi utazás, ruha ez meg az ,edzések bérlete ,kaja,plusz tavaly kapott egy 7éves A 180-as dízel Mercit szóval az azért megdobta a költségeket 2.5 millióval ,azt inkább nem osztom le havi díjra.

Az a helyzet ,hogy egy bizonyos kategória felett a nőre erősen költeni kell,nem érik be két gombóc fagyival meg a kifözdében a napi menüvel, mert pontosan tisztában van a saját árfolyamával és hogy mennyit ér .Én azt mondom még olcsón megúszom, haverjaim ,üzletfeleim nagy része ennek az összegnek többszörösét is költik és gyakran az sem elég.Az én feleségem még relatíve szerény és nem annyira nagyvilági barátnői vannak akik beleviszik a pénzszórásba.

2018. febr. 25. 10:18
 15/18 anonim ***** válasza:
#15. ez úgy nem sok, hogy házasok vagytok.
2018. febr. 25. 10:55
 16/18 Gábor19... ***** válasza:

15 ezer egy prosti egy órára;D

Am normál barátnőre havi 20-30ezer (mozi, kirándulás, étterem alkalmanként; utiköltség..) az aranyásókra több százezer vagy millió is rá mehet.

2018. febr. 25. 12:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Az tök más hogy házasok vagytok. Nem tudom dolgozik e a párod, de ha nem, akkor is gondolom rendben tartja a háztartást. Így nyilván finanszírozod az életét.
2018. febr. 25. 22:51
 18/18 anonim ***** válasza:

" Így nyilván finanszírozod az életét."

Bas.zki, vezetni egy háztartást rohadtul nem egyenértékű azzal, hogy eltartanak. Az a nő érdemli meg, hogy otthon legyen aki nevel 2-3-4 kisgyereket. Nem hogy eltarja a seggét mert elvégez napi 1-2 óra házimunkát és 1-2 óra főzést....

2018. febr. 26. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!