Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti havonta mennyit költötök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti havonta mennyit költötök egy nőre, illetve mennyit illene költeni, mennyit várnak el általában a nők?

Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 00:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%

"mennyit várnak el általában a nők"

Szerintem normális, önálló, felnőtt, dolgozó nő nem vár el semennyit. Ha meg olyan hülye vagy, hogy lehúzós csajjal kezdesz, akkor magadra vess.

2018. febr. 25. 00:41
 2/18 anonim ***** válasza:
72%

Omg miért nem pusztulnak már ki az ilyen "férfiak"?

Az azért szerencse, hogy szaporodni nem fognak

2018. febr. 25. 00:44
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Ez egy nagyon irritáló kérdés.
2018. febr. 25. 00:46
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
Ugy megneznem, kik teszik fel ezeket a szanalmas kerdeseket!
2018. febr. 25. 01:09
 5/18 anonim ***** válasza:
11%
Az a nőtől függ. Van akinek elég 1-2 vacsi, és kisebb ajándékok, van akunek nagyobb ajándék kell, meg wellness, fitness, lochness, és időnként külföldre utazás.
2018. febr. 25. 01:18
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nőfüggő. Nőként nekem csak annyi az elvárásom, hogy heti 1 kimozdulást azért legyen szíves megoldani legalább úgy, hogy a saját részét fizeti, én majd intézem a magamét, ha meghívni nem tud (az első randi kivételével ez kényelmetlen is). Hogy ez a program mennyibe kerül, az relatíve mindegy, nem láttam még belépőt sem kaját nagyon 2000-3000 forint fölött, ami elmenne egy random programnak. Ha ez neki sok, azt is elfogadom, de akkor viszont engem hátráltat, mert nem tud jönni velem szórakozni, csak ha fizetem neki. Akkor nem egymást keressük, mert én nem fogok csak otthon ülni és fogamhoz verni a garast mindenáron.

Ennél többet amúgy senki sem költött rám az exeim közül, legfeljebb volt 1-2 nagyobb ajándék szülinapra, karácsonyra, de azt sem én vártam el.

2018. febr. 25. 01:22
 7/18 anonim ***** válasza:
42%

~60 ezer körül megy el, ebből kb 20 az, ami rá megy, a többi az utazás, de szívesebben költeném inkább rá.

31/f

2018. febr. 25. 04:10
 8/18 anonim ***** válasza:
Havi 10-ezret, ő is ennyit rám minimum.
2018. febr. 25. 06:55
 9/18 anonim ***** válasza:
8%
Havi kb 35ezret költök a barátomra. Én vagyok a lány. Ő rám semennyit.
2018. febr. 25. 07:17
 10/18 anonim ***** válasza:
4%
Amennyit löksz rajta szex közben 1 hónap alatt. Könnyen lehet spórolni is. En 160-180 forintból kijovok.
2018. febr. 25. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!