Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti ha elhívtok egy csajt randira általában mennyit költötök rá?
hát bentley-t nem veszek neki, de annyit költök amennyit szügséges. pl ha moziba hívom, akkor jegy popkorn üdítő..
szóval összesen kb 20€ (szlovákiai vagyok)
18f
1.: XD
2.: Azért nem sok egy picit az a 20 euró?:)
3.: Hát tudom hogy nekem kéne kifizetni a korijegyet meg a korcsolyabérlést is, ez így már 2K lenne plussz forró csoki stb.
ezért vidd parkba sétálni a nőt... csak télen az nem praktikus:D
fizesd a belépőt, de a bérlést ne:D ezt most komolyan írom
a belépőjegy jelzi, hogy Te hívtad meg, viszont az egy dolog, hogy nincs korija.. ha fizeted az azt jelzi, hogy teljesen kiszolgálod, de ha nem, akkor azt, hogy önerőt is elvársz.. és a jó kapcsolatra ez jellemző: kedvesen meghívod, de ne várja el, hogy kiszolgáld teljesen
ha forrócsokizni akarsz.. akkor azt neked kell álnod:D javaslom ne a Műjég büféjében vedd..
Túl sok pénzem nincs, most voltam vásárolni, ezért kéne valami jó ötlet:D Vagy jobb megoldás ha inkább koripályán megyek oda csajokhoz nem?:) Azért általában amikor a koripályán vagyok mindig beszélek egy keveset valami csajjal, csak még egynek sem kérdeztem meg a nevét...
Na meg a másik hogy nagyon szeretek korizni, ha bejön a hidegebb idő azért 2-3 naponta elakarok majd járni:) Szóval valami kevésbé költséges megoldás kéne, mert most költöttem el az Arénában több mint 20 ezret ruhákra, és még belépőket is kéne vennem a koripályára, értitek na, ez van sajnos. A másik pedig ha nem jövök be a csajnak akkor alaphangon 2 ezer ugrott, egy póló annyiba kerül most a Bershka-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!