Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Ti ha elhívtok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti ha elhívtok egy csajt randira általában mennyit költötök rá?

Figyelt kérdés
Korizni akarom elhívni, a belépőjegy 600ft, és 800 ft a korcsolyabérlés. Nem akarok sóher se sóhernek, se gazdagnak tűnni mert igazából egyik sem vagyok:D Nemet és kort írjatok!:)
2014. jan. 20. 19:54
 1/9 anonim válasza:

hát bentley-t nem veszek neki, de annyit költök amennyit szügséges. pl ha moziba hívom, akkor jegy popkorn üdítő..

szóval összesen kb 20€ (szlovákiai vagyok)

18f

2014. jan. 20. 19:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Eddig a min. összeg 0 Ft volt, a max pedig 4000 Ft, amit költöttem. Ezt a tárcád határozza meg, és hogy mennyire érdemes a lányt kényeztetni :D de fizetni én sosem hagyom. 19/F
2014. jan. 20. 19:59
 3/9 A kérdező kommentje:

1.: XD

2.: Azért nem sok egy picit az a 20 euró?:)

3.: Hát tudom hogy nekem kéne kifizetni a korijegyet meg a korcsolyabérlést is, ez így már 2K lenne plussz forró csoki stb.

2014. jan. 20. 20:02
 4/9 anonim válasza:
2. vagyok: ez mozi.. max havi 1x.. van amikor szinhazba viszem, az is 20 körül van. (bár csak 2x voltunk :) ) ha néha vacsorára az 10... más helyre nem igazán szoktunk járni :) lehet kicsit sok, de mivel még a szüleim tartnak el, így minden pénzt amit keresek félre tudok tenni szóval az így kibírható :)
2014. jan. 20. 20:10
 5/9 anonim ***** válasza:

ezért vidd parkba sétálni a nőt... csak télen az nem praktikus:D

fizesd a belépőt, de a bérlést ne:D ezt most komolyan írom

a belépőjegy jelzi, hogy Te hívtad meg, viszont az egy dolog, hogy nincs korija.. ha fizeted az azt jelzi, hogy teljesen kiszolgálod, de ha nem, akkor azt, hogy önerőt is elvársz.. és a jó kapcsolatra ez jellemző: kedvesen meghívod, de ne várja el, hogy kiszolgáld teljesen

ha forrócsokizni akarsz.. akkor azt neked kell álnod:D javaslom ne a Műjég büféjében vedd..

2014. jan. 20. 20:10
 6/9 A kérdező kommentje:

Túl sok pénzem nincs, most voltam vásárolni, ezért kéne valami jó ötlet:D Vagy jobb megoldás ha inkább koripályán megyek oda csajokhoz nem?:) Azért általában amikor a koripályán vagyok mindig beszélek egy keveset valami csajjal, csak még egynek sem kérdeztem meg a nevét...

Na meg a másik hogy nagyon szeretek korizni, ha bejön a hidegebb idő azért 2-3 naponta elakarok majd járni:) Szóval valami kevésbé költséges megoldás kéne, mert most költöttem el az Arénában több mint 20 ezret ruhákra, és még belépőket is kéne vennem a koripályára, értitek na, ez van sajnos. A másik pedig ha nem jövök be a csajnak akkor alaphangon 2 ezer ugrott, egy póló annyiba kerül most a Bershka-ban.

2014. jan. 20. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:
minek neked ennyi ruha?:D
2014. jan. 20. 20:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Eddigi tapasztalatok alapján nagyon nézik a csajok a ruházatot, meg azért a ruha az egésznap rajtam van, nem csak heti párszor veszem néhány órára mint a korcsolyát:)
2014. jan. 20. 20:29
 9/9 A kérdező kommentje:
*veszem fel
2014. jan. 20. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!