Ti mennyit költötök ajándékokra általában karácsonykor?
Mi -az előzővel ellentétben- nem adjuk elő az antikarácsonyt és a fanyalgót karácsonykor sem. Egy hetet töltünk ilyenkor együtt a szeretteinkkel, és ajándékozás is van. Felnőttek között is, mert meglepni valakit jó dolog.
Nem tudok összegeket mondani sajnos, mert soha nem az ár a döntő. Adtam már százezres ajándékot, de adtam már háromezreset is. Mindegyik annak szerzett örömet, aki kapta, mert arra a dologra vágyott pont. Nem az ár számít, persze, a lehetőségeken belül, de nem az árcédula adja egy ajándék értékét, hanem az odafigyelés.
Köszönöm a válaszokat!
Nekem idén a karácsony 45 ezerben állt meg az ajándékokkal. Ebből páromé 22 ezer a többi maximum 4-5 ezres ajándék szüleimnek,hugomnak,keresztlányomnak stb...
Nem igazán tudom,hogy ez az átlag vagy sem,de most számoltam ki először,hogy összesen mennyit költöttem ajándékokra, kicsit lesokkolt hirtelen :)
>>> Mi -az előzővel ellentétben- nem adjuk elő az antikarácsonyt és a fanyalgót karácsonykor sem.
Mi sem. Pontosan abból kifolyólag, amit írtam. Pontosan ezérd degradálódott le a KARÁCSONY azzá, ami lett... Gondolom nehéz megérteni...
Ezen kár összeveszni,valaki így csinálja,valaki úgy.
Egyik sem rosszabb a másiknál.
Én pl nem muszájból veszek ajándékot,hanem mert szeretek olyat adni a másiknak amit tudom,hogy szeretne vagy tetszene neki, ez lehet 3 ezer és 20 ezer is.
Megértem ha valaki nem így gondolkozik és nem is ítélem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!