Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek szoktak ismerkedni az utcán?
Életemben két srác szólított le utcán, az egyikről kiderült, hogy vonatjegyre akart tőlem egy csomó pénzt elkunyerálni, a másik meg egy külföldi néger volt, aki annyira nyomult, hogy gyakorlatilag el kellett menekülnöm előle.
Ennyi volt az össz élményem eddig, pedig egy normális, kedves lány vagyok, tehát az itteni elképzelés szerint engem biztos naponta többször is leszólítanak...
Engem egyszer szólított le egy férfi egy buszmegállóban. Szimpi is volt. Meghívott volna egy kólára de nem fogadtam el. Majd bejelöltük egymást facebookon. Beszélgettünk egy ideig de egyetlen szót nem tudott helyesen leírni, plusz közös témánk sem volt, és akkor vallotta be hogy amúgy ő külföldön lakik és 3-4 havonta jön haza 1 hétre. Kb 2 évig irogatott állandóan, nem értette meg hogy nem akarok így vele kapcsolatot, kínomban már nem válaszoltam neki, aztán ő törölt le facebookról.
23N
Nem szoktak, viszont én szoktam, de különösképpen minden lány foglalt :D
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!