Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális pasik hol szoktak ismerkedni?
Neten kívül :D És nem is arra gondolok, hogy buliban egyéjszakásra, hanem úgy rendes kapcsolat céljából.
Én elég sokat vagyok kint parkokban, meg könyvtárban, meg rendezvényeken, stb, eddig még egy normális fiú se szólított le :(
Neten meg nem akarok ismerkedni..
Hát nézd, mi neked egy normális fiú?
Valamint, miért ne akarnál neten ismerkedni lassan 2016-ban amikor a huszonéves fiatalok 80%-a folyamatosan online van és másokkal beszélget?
Megérteném, ha egy lány azt mondta volna a 60-as években, hogy ő nem akar vonalas telefonon ismerkedni telefonkönyvből, de ma már nem így van. Egyedül akkor fogadom ezt a mentalitást, hogy nem vagy fent sem facen, sem sehol máshol és semmilyen kapcsolatot nem folytatsz neten emberekkel.
Én szoktam leszólítani lányokat, de nem tűnnek nagyon vevők bármilyen ismerkedésre. Inkább csak váltunk pár mondatot, beszélgetünk picit aztán a nagy büdös semmi lesz a dologból.
Manapság már elég sokan neten ismerkednek.Nyugodtan ismerkedhetsz ott is.Igaz nekem nincsen fészbukom,mert nem érdekel a dolog,de ettől függetlenül én pl bárhol tudok ismerkedni.
(Nem csak neten.)Tedd te is így.
Én normális vagyok és csak neten ismerkedem. Minden nap reggel elmegyek dolgozni, késő délután hazajövök és örülök, hogy van lyuk a fülemen, így nem nagyon szoktam rendezvényekre járni, vagy egyéb közösségi helyekre.
Miért nem akarsz neten ismerkedni? Arra kell csak ügyelni, hogy rövid időn belül találkozz is az embereddel, úgy nem lehet gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!