Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen életvitelű emberek mint én, hol szoktak ismerkedni?
Az a helyzet, hogy 19 évem ellenére még nem volt barátnőm, ami idáig nem is nagyon foglalkoztatott, de most már jó volna egy társat találni. A probléma viszont a következő: idáig(és most is) szinte minden időmet lekötötte a tanulás és a munka. Suliba 6-kor mentem és általában 4-kor értem haza, aztán még otthon is tanulni kellett valamelyest, plusz a házi munkákat is el kellett/kell végezni. Gyakorlatilag minden nyáron, júniustól szeptemberig dolgozok, napi 12-15 órát. Így aztán örülök, ha lepihenhetek egy kicsit.
Mindehez hozzá jön az is, hogy nem bírom a ma oly divatos Discokat, inkább csak a haverokkal szoktunk összeülni sörözni, beszélgetni, pókerezni, focizni stb. Valamint ha netalán találnák is valakit egy discoban, valószínűleg az életstílusunk eltérése miatt nem lenne hosszú távú kapcsolat.
Olyan lányokat mint én nem is tudom hol találnék, főleg aki eltűrné azt, hogy csak 3-4-5 naponta talákoznánk.
Szeptembertől egyetemre megyek, ott talán nagyobb eséllyel talánék hozzám illő leányzót, hisz azért egy egyetemen, egy nagy városban csak több és sokszínűbbek a lehetőségek. Vagy tévedek?
Az elvárásaim nem lennének nagyok(magamhoz viszonyítva sem). Csak legyen értelmes, kedves jó beszélőkével, és külsőleg sem kell plázacicának lennie.:D
Szóval, hol tudnék magamhoz illő lányt találni?
Köszönöm a válaszokat.
Nem az a gondom, hogy lusta vagyok discoba menni, hanem az nem az én világom. Ott valószínűleg 100-ból 99 ember az én szöges ellentétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!