Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik ilyen nő vagy nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen nő vagy nekem túl nagyok az elvárásaim?

Figyelt kérdés

Legyen HŰSÉGES - én sem csaltam meg még soha senkit.

Bízzon meg a másikban, ne legyen féltékeny mindenért, ha elmegyek barátokkal sörözni, ne zavarja, ne ellenőrizgessen, bízzon meg egyszerűen, hagyjunk teret a másiknak, legyenek neki is barátai, enyémekkel esteneként próbálja jól éreuzni magát.

Legyen ragaszkodó, problémkat meg kell oldani, nem a eldobni az egész kapcsolatot, szaladni máshoz(mindig van jobb, mindenkinél van jobb).

Legyen életvidám, kiegyensúlyozott, ne legyen depressziós, ha süt a nap az a baj, ha nem az típus, persze mindenkinek vannak rosszabb napjai.

Ne legyen hisztis, minden apróságon ne kapja fel a vizet. Mindenkinek vannak hibái, próbáljuk meg elfogadnai egymás hibáit.

Ha mégis nézeteltérés adódna, tudja megbeszélni, ne besértődjön, napokig nem szólunk a másikhoz...

Legyen életrevaló, önnáló, igényes, tudja magát ellátni, a kötelezettségeit megcsinálja(munka stb.), persze amiben tudjuk segítsük a másikat, de ne egy szülő pótlékot akarjon, aki nevelgeti.

Legyen házias, szeressen főzni, ellenben nem vagyok az a típus aki szerint a nőnek a konyhában a helye, tudok és szeretek én is főzni, így besegítek.

Szeressen kimozdulni, ne otthon ülni mindig, telefont nyomogatni, tvz-ni, ha más nincs akár csak egy séta valamerre, persze egy fárasztó nap után jól esik a pihenés, elfeküdni filmezni, de otthon egy gyertyafényes vacsi, finom borral is jó program... de inkább örökmozgó legyen mint otthonülős.

Lehessen vele elmenni szórakozni, bulizni(de ne minden héten), el tudja magát engedni(akár idegenek között is, pl egy esküvőn ne a sarokban üljön), de szeresse a kultúrát is színház, akár egy kiállítás...

Szeresse a szexet és élvezze, szexmentes kapcsolat előbb utóbb sajnos halálra van ítélve, ha nem kívánja, nem tudja élvezni előbb utóbb az lesz, 20 év együttlét után is működjön a dolog :) Persze tenni kell azért, hogy ne laposodjon el, ahogy a kapcsolatért is.

Szeretek néha focimeccset nézni és ezt el tudja fogadni, heti 1-2 alkalommal 1,5 óra, - hagyjunk teret a másiknak része úgy gonolom. de ha esetleg ő is szereti az előny :)

30/F

#tökéletesnő
2018. febr. 24. 13:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos tényleg nem az a legjobb módszere az ilyen pár találásának, hogy elvárod ezeket, amiket ide leírtál...rossz volt olvasni. Elfogadónak kell lenni, és nem elképzelni a fejedben ezeket a hülyeségeket, mert úgysem úgy lesz, ahogyan azt te gondolod.
2018. febr. 24. 16:10
 12/18 A kérdező kommentje:

Mindenki ilyen negatív? :D

Nem nem lenne vége 2 hónap után, ha valóban működne. Több hosszabb kapcsolatom volt, igyik majdnem 6 éves, szóval nem cserélgetem gyakran a barátnőimet.

Nem, nem adnám oda a listát az első randin, nem vagyok kretén.

Ez csak egy szimpla kérdés volt, hogy nekem nagyok az elvárásaim vagy csak rossz lányokkal kezdtem eddig?

2018. febr. 24. 16:25
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Nem nagyok. A hűségen kívül ezek piszlicsáré dolgok, illetve teljesen átlagosak. Az emberek döntő többsége jár dolgozni, valaminz nem hisztériázik, ha megnézel egy meccset.
2018. febr. 24. 16:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Sok az elvárás nincsen nem lesz ilyen Nőd!
2018. febr. 24. 16:34
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ahj de tömény amiket leírtál, de korrekt és tök normális pasi lehetsz. Nem ismerkedem nem azért írtam, nem vagyunk egy korosztály sem. Csak vélemény.
2018. febr. 24. 17:03
 16/18 A kérdező kommentje:

Érdekes mennyire különbözőek az emberek :) Van aki szerint ezek tök átlagos dolgok(sajnos nem mindenkinek azok), van aki szerint meg lehetetlent keresek, na meg van akik szerint kretén vagyok :D

Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat! Ment mindenkinek a zöld kéz, függetlenül attól, hogy negatív vagy pozitív válasz.

Persze várok további válaszokat is a témában! :)

2018. febr. 24. 18:56
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a leírás szerintem egyáltalán nem túlzó, rám is igaz meg nagyjából az összes lányra a környezetemben...
2018. febr. 24. 19:14
 18/18 anonim ***** válasza:
52%

Elég szánalmas, hogy a mai világban ritkaságszámba megy az ilyen viselkesés. Szerintem ez lenne a természetes, de ezt sokan nem így gondolják. A folyamatos ellenőrizgetés is kiveri nálam a biztosítékot. Sok nőtársam csinálja ezt, de nem tudom felfogni hogy miért. Ennyire nem bíznak meg a párjukban, hogy a baráti találkozók alatt is folyamatosan zaklatják őket?

A másik oldalról azért azt is tegyük hozzá, hogy sok pasi sem jobb ebből a szempontól. Sokan csinálják ugyan ezt, elvárják, hogy folyamatos kontextusban legyenek a nővel, kiakadnak, ha az valamiért nem ír nekik.

Érdekes, régen nők hónapokat tudtak várni, hogy a frontról visszatért férjükkel találkozzanak. Jobb esetben levélben tartották a kapcsolatot, rosszabb esetben sehogy. Mégis kibírták. Ezen el lehetne gondolkodni azoknak, akik háborognak, hogy a párjuk munka/suli közben nem a Facebookon lóg, és nem válaszol a 2 perce küldött üzenetre.

19/L

2018. febr. 24. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!