Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha be akarok csajozni, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha be akarok csajozni, miért az önbizalom a legfontosabb?

Figyelt kérdés

Sajnos nem megy az ismerkedés. Társkeresőkön nem reagál senki, élőben keresztül néznek rajtam vagy elhajtanak. Kezdeményezni nem kezdeményez senki. Ha valakihez mégis közel kerülök, tuti hogy a barátzónába kerülök.

Mindenki azt mondja hogy nincs hitem magamban és nincs önbizalmam. Ezért nem jön össze semmi. De mégis, ezt a nők hogyan szűrik ki? Van erre valami "antennájuk"? És egyébként is, ha van egy csomó pozitív értékem, miért nem érnek sz/rt sem, csak azért mert "nincs önbizalmam"?

29/F

2018. febr. 23. 21:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nőként kérdezem, miért a pichákból akarsz önbizalmat építeni? Semmi más nincs az életedben, csak a puncitól függ minden?
2018. febr. 23. 22:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Igazából az önismereten alapuló önbizalom a vonzó. Tudom, hogy ez semmitmondóan hangzik, de a jól működő, te javadat szolgáló önismeret valahol azt is jelenti, hogy a külvilág szempontjai és a saját szempontjaid között egyfajta harmonikus egyensúlyt ("megegyezést") tudsz te saját magadban megalkotni, amit aztán a tetteiddel és a viselkedéseddel mások tudtára adsz, és ők pozitívan nyugtázzák. Ennél jobban nem tudom körülírni.

Egyébként, kérdező, nem a külvilág, hanem mondjuk próbaképpen csak a saját szempontjaid alapján te mennyire tartod vonzónak saját magadat? Mert ha nem eléggé, akkor talán azon kellene dolgoznod, a saját megérzéseid / önmagadról való benyomásaid alapján.

2018. febr. 23. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!