Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha mindenkit el akarok csábíta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindenkit el akarok csábítani, önbizalom hiányos vagyok?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy valahogy nem tudatosan próbálom magamra vonni a nekem tetsző férfiak figyelmét, elcsábítani, zavarba hozni őket (nézéssel, mosollyal), aztán otthagyni őket és jót szórakozni magamban.

Utálom, hogy ilyen vagyok, de valahogy nem teljesen szándékos.

Imádom, ha szépnek látnak, de nem öltözök kihívóan, alig sminkelek (csak a szemeimet szoktam kiemelni, az a legszebb rajtam).

Önbizalomhiányból fakadhat ez az egész?

21L

2015. okt. 27. 10:41
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Vagy másféle lelki nyavajából (önértékelési problémából pl.).

Ha tudod, hogy ezt csinálod, és tudod, hogy ez nem jó, akkor ne csináld. Figyelj oda és hagyd el. Olyan nincs, hogy nem szándékos és nem megy.

2015. okt. 27. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Olvass testbeszéd témakörben, meg fejleszd magad önismeretben, majd tudatosabb leszel idővel. Senki nem kezdi profiként, úgyhogy elhiszem, hogy lehet ez nem szándékos, viszont fejleszthető, tanulható.
2015. okt. 27. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
mintha magamat hallanám:DD ugyanígy vagyok és én is arra jutottam hogy ez azért dob az önbizalmamon,ha megnéznek,ha flörtölök stb.és így ingadozik az önbizalmam a mosolyoktól függően:DD
2015. okt. 27. 11:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne légy szomorú az ötvenes férfia is ebben szenvednek
2015. okt. 27. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Volt egy ilyen barátnőm. Mindenkit hülyített képtelenség volt mellette megragadni azóta volt 4 palija mindegyikkel 1-2 hónapig. Borzalmasan frusztráló egy ilyen emberrel együtt lenni. Úgyhogy szerintem 1 pi..a vagy aki csak mások értékeléséből nyer önbizalmat. Csak találkoznál össze velem. Meg tudnálak venni kilóra. Még akkor is ha kilódért 1m ft ot kérnének. Rakj rendet fejbe utána ismerekedj.
2015. okt. 27. 13:26
 6/7 A kérdező kommentje:

Hosszú kapcsolataim szoktak lenni, úgyhogy mellé, utolsó.

És szerintem nem keltenéd fel az érdeklődésem, ez már pár mondatodból kiderült.

2015. okt. 27. 13:27
 7/7 anonim ***** válasza:
utolsó,nem azt írta a kérdező hogy könnyűvérű,és a kapcsolatokban hülyít. A flört tök normális dolog, nem is értem mi ezzel a bajod
2015. okt. 27. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!