Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A visszafogott kedves csendes jó lelkű pasik valóban nagyon kevesen vannak?
nekem elég ha heti egyszer írsz..
be ne vedd :)
csizminek: hadd=hagy=hagyd!
A nők rossz fiúkat akarnak, akik bunkóznak velük, semmibe nézik őket, megalázzák, stb. Mert ugye ,,izgalmas", meg kihívás. Azután meg sírnak, hogy ,,nincs egy normális pasi se". Jó, tisztelet a kivételnek! :) Ez csak 1 vélemény.
30f
Kb. hetente jön egy ilyen kérdés és az égvilágon semmi értelme rá válaszolni. Amikor leírják az érintett pasik vagy bárki más, hogy egy csomó ilyen férfi van és nézz körül a barátzónában, akkor mindig ugyanaz a vége: A kérdező mantrázza, hogy nincs sok ilyen férfi, a barátzónájában sem.
Én meg asszem' lassan alapítok egy "kedves pasi kereső vállalkozást", aminek keretében kedves pasikat keresek a nőknek és pár hónap múlva már milliomos is leszek.
"Én meg asszem' lassan alapítok egy "kedves pasi kereső vállalkozást", aminek keretében kedves pasikat keresek a nőknek és pár hónap múlva már milliomos is leszek."
És szerinted hajlandóak lennének fizetni a szolgáltatásodért? Vagy inkább mantráznának tovább, ingyen?
Vannak persze. Van néhány ilyen ismerősöm, ők pár kapcsolatban vannak.
Teljesen igazad van kedves kérdező, hogy aki így állítja be magát azokkal nagyon komoly gondok vannak.
A fentebb leírt ismerősök egyike sem jellemezte így soha magát, ahogy azt sem hallottam soha tőlük, hogy az ilyen férfiak nem kellenek a nőknek. Érintőlegesen sem került szóba.
Tapasztalat alapján, akik így állítják be magukat, hogy ők "kedves-rendes-jó lelkű-csendes srácok azok kivétel nélkül (!!!) frusztráltak, idegbetegek, irigyek, önzőek, gyűlölködőek. Visszautasítás után rögtön meg is mutatják az arcukat.
Azt is meg kellene érteni, hogy a kedvesség az nem papucsságot és ráakaszkodást jelent, a visszahúzódó pedig nem kommunikációra való képtelenséget, stb.
A fenti ismerősökkel ugyanott találkoztam, ahol mindenki más is: islolában, egyetemen, edzéseken, munkahelyen, bulikban.
Egyszerűen csak legyél nyitott és ismerkedj. Beszélgetések során észre fogod venni, ha ilyen típus. Viszint elképzelhető, hogy nem ő fog megszólítani, hanem te kezdeményezed a beszélgetést, mert félénk. De ez sem feltétlen igaz, mert ahogy írtam ezek a tulajdonságok nem az életképtelenség szinonímái.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!