Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A visszafogott kedves csendes jó lelkű pasik valóban nagyon kevesen vannak?
Van ilyen.
De sokan ezt a típust nem veszik észre....
Én kb ilyen vagyok, idegbetegnek egyáltalán nem vagyok nevezhető, sem frusztrál.
Talán annyi hogy ha valakivel (mint barátnő) akkor azért naponta legalább 1-1x jó beszélni. A tapadósság meg annyi hogy nem igazán tolerálom a facebookot, instát meg a többit ha kettesben vagyok valakivel.
Visszafogott, csendes, kedves, jó lelkű férfi a párom. De emellé határozott, csipkelődős, nem esik depresszióba ha egy napig nem beszélünk (ugye ez is részese a csendesnek), de lehet vele mélyebb témákról is órákon át beszélni. Nyilván neki is vannak hibái, pl szociálisan esetlen szép szóval, de ez nekem csak tetszik. :D
Szóval ne add fel kérdező, van ilyen. Csak érdemes először csak barátnak lenni vele, hogy meglásd tényleg csak ilyen, vagy igazából egy frusztrált elkeseredett alak. (Szerintem amúgy is érdemes lenne minden kapcsolatot barátsággal kezdeni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!