Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjak fel végleg a párkereséssel 32 évesen, hogy nem tudnak a nők felnézni rám?
Legalább 10 ponton vertem a fejem a falba ezen a 3 soron. Ha te nem , akkor nagy baj van.
1. Egyedül élsz vidéken - és? Szeretsz ott lakni? Ha nem, válts, ha igen, akkor ez miért gond?
2. Nem keresel 300 felett, és? Prostit akarsz felszedni és nem tudod kifizetni, vagy értelmes nőt?
3. Nem a nők nem tudnak felnézni rád, hanem te saját magadra. Süt minden sorból. Hogy miért nem tiszteled saját magad, nem tudhatom, azt neked kell megválaszolnod magadnak.
4. A magabiztosság nem veleszületett tulajdonság. Fejleszthető, csak nem nyávogással.
Nem értem, miért a nettó 300-as bérben méritek férfiak a szexepiletek mértékét. Egy normális, egészséges értékrendű nő ugyanúgy megkeresi a maga részét a mai világban és nem arra vágyik, hogy a férfi eltartsa, hanem hogy KÖZÖSEN építsenek jövőt, közös erőfeszítéssel, közös erőforrással. Annyira tizedrangú kérdés a kereset, nekem személy szerint tényleg sokkal hátrébb van, mert vagyok olyan okos meg talpraesett, hogy stabil munkahelyem legyen stabil keresettel és 50-50-ben gondolkodok pénzügyekben.
Én meg sajnálom, hogy nem találok jelenleg egy férfit, akivel lehet komolyan tervezni (főváros).
29/N
Vidéken nem rossz fizetés az a 178 ezer nettó amit a múltkor is írtál. Nem unod még ? Ugyan annyit keresek, mint te, ugyan úgy vidéken, mint te, ugyan úgy egyedül éltem, mint te és ugyan úgy 2 éve voltam egyedül, mint te, de nincs diplomám + talán egy kicsit magabiztosabb vagyok. Ne csináld már, hogy nem találsz így senkit. Inkább nem keresel igazán. Mit gondolsz ? Más nem lép ki ilyenkor valamennyire a komfortzónájából ? Mondok valamit. Ott mindenki biztonságban van, viszont egyedül.
31/f
Nem a pénzért fognak rád felnézni, ebben biztos lehetsz.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!