Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, mi alapján tudtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, mi alapján tudtok felnézni egy férfira?

Figyelt kérdés

Mivel érdemli ki egy férfi, hogy fel tudjatok rá nézni? A "ma férfijára" szerintetek fel lehet nézni vagy már ritka az ilyen példány?

Mit gondoltok, a fordítottjáról miért nem esik szó soha - hogy egy férfi néz fel a párjára? Mert pl. jó anya, jó háziasszony, intelligens, művelt... Vagy inkább ilyenkor azt mondjuk, hogy a férfi büszke a párjára?

Ez lenne az ideális kapcsolat? A nő felnéz a párjára, a férfi pedig büszke a nőre?

2017. máj. 13. 17:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
11%

Én általában szórakozóhelyeken ismerkedem a barinőimmel, de fenn vagyok néhány online társkeresőn is(elitárs,puncs).

Szeretem ha egy férfi, FÉRFI.Letett valamit az asztalra.

Nem nyavalyog, nem kisfiús, hanem kemény határozott.

Min hogy izmos legyen, ált olyan 100 kg körüli kopasz pasikkal szeretek ismerkedni.

Szeretem ha van egy terepjárója, és valamilyen hétköznapibb fekete sedanja is, amivel eltudunk menni shoppingolni.

Legyen anyagilag független, ne melós legyen.

Szóval vállalkozó legyen a drága:)

Járjon nyaralni, sűrűn is szoktam, ha van időm.

Lenne még sokminden amit elvárok, ha felakarok nézni egy pasira, de mivel ez nem társkereső oldal, így dióhéjban ennyi.

És mivel mindjárt írják, hogy én mit tettem le az asztalra.

3 idegen nyelven beszélek, tolmács vagyok.Messze a magyar átlag felett keresek, így társkeresésénél ezért szoktam az anyagi oldalát is nézni.

35N

2017. máj. 13. 17:17
 2/14 anonim ***** válasza:
88%

Nem vagyok nő, de:

mégis miért kellene egy nőnek felnézni a párjára? Nem az 1700-as években vagyunk, egyenlő felek vannak a kapcsolatban, megvalósulni látszik az egyenjogúság (OK, nem Magyarországon és még nem tökéletes, de alakul), mi ez a felnézés? Ami még rosszabb, hogy nőktől is hallom, hogy őkfel akarnak nézni a párjukra: miért? Kölcsönös tisztelet, nem felnézés meg lenézés... c'mon man.

2017. máj. 13. 17:21
 3/14 anonim ***** válasza:
56%
A magassága alapján...
2017. máj. 13. 17:23
 4/14 anonim ***** válasza:
26%

Mer' egyenlőség van. Ha nem tetszik, nőgyülölő hímsoviniszta náczy állat vagy. Emiatt az egyenlőség miatt kell a férfinak kezdeményezni, udvariasnak lenni a nővel, meg sokat keresni neki, mer' így szokás!!!!4!44!!!44444!!!!4!4444

2017. máj. 13. 17:25
 5/14 A kérdező kommentje:
#2 Ez a nőknek fontos, szeretik is hangoztatni. Gondolom, a férfias vonzerő egyik alappillére.
2017. máj. 13. 17:36
 6/14 anonim ***** válasza:
73%
#5: igazad van, írtam én is. Pont ezért tartom ellentmondásosnak, hogy próbálkoznak a nők az egyenjogúsággal, mellette meg még mindig arra van szükségük, hogy kapcsolatba mégse legyenek egyenlők, hanem fel lehessen nézni valakire. Mi van akkor?
2017. máj. 13. 17:46
 7/14 anonim ***** válasza:
80%
#1: Ritka egy nyomorult r****c lehetsz. A magadfajtát abszolút nem tekintem nőnek főleg, hogy x évtized múlva te is ugyanúgy egy 2 méter mély gödörbe fogsz kerülni és akkor minden vagyonod és élményed pillanat alatt értelmét fogja veszíteni.
2017. máj. 13. 18:19
 8/14 A legrosszabb ***** válasza:
7: Naaa, annyi azért szóljon az #1-es hozzászóló mellett, hogy ő ezt így kerek-perec, korrekten le merte írni. Még mindig rokonszenvesebb, mint a sok álnok hazug nőalak, aki csupán a megtévesztés és az öntömjénezés miatt kamuznak az emberfiának.
2017. máj. 13. 18:27
 9/14 anonim ***** válasza:
1es csak trollkodik, de jól csinálja :D 7es úgy rárepült, mint köpőlégy a szarostalicskára :D
2017. máj. 13. 19:14
 10/14 anonim ***** válasza:

Igen, én is fontosnak tartom, hogy felnézhessek a páromra. Lehet tényleg régimódiság, de én ezt érzem.

Mi alapján nézek fel egy férfira?

-Első sorban az intelligencia. Fontos, hogy okosabb legyen nálam. Csak így tudom tisztelni

-A diploma. Ez valamelyest kapcsolódik az előző ponthoz, de ez is egy lényeges dolog

-És végül hogy odaadóan értékelje a nőt. Hogy képes legyen odafigyelni az nő érzéseire :)

2017. máj. 13. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!