Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mi alapján tudtok felnézni egy férfira?
Mivel érdemli ki egy férfi, hogy fel tudjatok rá nézni? A "ma férfijára" szerintetek fel lehet nézni vagy már ritka az ilyen példány?
Mit gondoltok, a fordítottjáról miért nem esik szó soha - hogy egy férfi néz fel a párjára? Mert pl. jó anya, jó háziasszony, intelligens, művelt... Vagy inkább ilyenkor azt mondjuk, hogy a férfi büszke a párjára?
Ez lenne az ideális kapcsolat? A nő felnéz a párjára, a férfi pedig büszke a nőre?
Én általában szórakozóhelyeken ismerkedem a barinőimmel, de fenn vagyok néhány online társkeresőn is(elitárs,puncs).
Szeretem ha egy férfi, FÉRFI.Letett valamit az asztalra.
Nem nyavalyog, nem kisfiús, hanem kemény határozott.
Min hogy izmos legyen, ált olyan 100 kg körüli kopasz pasikkal szeretek ismerkedni.
Szeretem ha van egy terepjárója, és valamilyen hétköznapibb fekete sedanja is, amivel eltudunk menni shoppingolni.
Legyen anyagilag független, ne melós legyen.
Szóval vállalkozó legyen a drága:)
Járjon nyaralni, sűrűn is szoktam, ha van időm.
Lenne még sokminden amit elvárok, ha felakarok nézni egy pasira, de mivel ez nem társkereső oldal, így dióhéjban ennyi.
És mivel mindjárt írják, hogy én mit tettem le az asztalra.
3 idegen nyelven beszélek, tolmács vagyok.Messze a magyar átlag felett keresek, így társkeresésénél ezért szoktam az anyagi oldalát is nézni.
35N
Nem vagyok nő, de:
mégis miért kellene egy nőnek felnézni a párjára? Nem az 1700-as években vagyunk, egyenlő felek vannak a kapcsolatban, megvalósulni látszik az egyenjogúság (OK, nem Magyarországon és még nem tökéletes, de alakul), mi ez a felnézés? Ami még rosszabb, hogy nőktől is hallom, hogy őkfel akarnak nézni a párjukra: miért? Kölcsönös tisztelet, nem felnézés meg lenézés... c'mon man.
Mer' egyenlőség van. Ha nem tetszik, nőgyülölő hímsoviniszta náczy állat vagy. Emiatt az egyenlőség miatt kell a férfinak kezdeményezni, udvariasnak lenni a nővel, meg sokat keresni neki, mer' így szokás!!!!4!44!!!44444!!!!4!4444
Igen, én is fontosnak tartom, hogy felnézhessek a páromra. Lehet tényleg régimódiság, de én ezt érzem.
Mi alapján nézek fel egy férfira?
-Első sorban az intelligencia. Fontos, hogy okosabb legyen nálam. Csak így tudom tisztelni
-A diploma. Ez valamelyest kapcsolódik az előző ponthoz, de ez is egy lényeges dolog
-És végül hogy odaadóan értékelje a nőt. Hogy képes legyen odafigyelni az nő érzéseire :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!