Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudtok olyan esetet - akár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok olyan esetet - akár veletek megtörténve - ahol egy nő megtudta, hogy mennyi egy adott férfi fizetése és hirtelen a nő elkezdett nyomulni a férfira?

Figyelt kérdés

Érdekelnének konkrét történetek, konkrét fizetésekkel.

Nemrég halottam egy hasonló sztorit és meglepően alacsony fizetéssel rendelkező férfira már nyomult egy nő.

Illetve az is érdekes, amikor egy férfi nyomult egy nőre, az visszautasította, x idővel később, amikor megtudta, már érdekes volt neki a férfi.

Illetve a végkifejletek is érdekesek lehetnek.

2017. ápr. 8. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem
2017. ápr. 8. 21:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Bezzeg a lány apukája vagy anyukaja.... De nem szex miatt csak kérni pénzt :)) ilyen már történt velem párszor :))
2017. ápr. 8. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
El nem tudok képzelni olyan esetet, hogy az ismerkedés alatt kiderüljön a fizetésem...
2017. ápr. 8. 21:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, #2, a szülők. Egyik exem anyja kb azt akarta,

hogy mindent én oldjak meg. Csináljam meg a fia számí-

tógépét (ez még oké, ráérek, ingyé van), de hogy még

alkatrészeket is vegyek... Töltsem fel a frigót, amikor

heti 1x voltam ott pár órát?

Konkrét fizetés 400@2002

2017. ápr. 8. 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:

2. Vagyok

Nálam ami volt, lány apja anyja telefonál: kislányom akarok kettesben a pároddal beszélni.

Na ekkor már mondom a lánynak anyád/apad pénzt akar.

Ilyenkor a lány felhivja a szülőt a szülő tagad, én szemét köcsög állat vagyok, hallgatom napokig majd a szülő bevallja hogy pár millió kellett volna neki.

Ez ilyen megszokott dolog a kapcsolatom elején.

2017. ápr. 8. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:
50%

Középsuliba bringával jártam, nem érdekeltem a lányokat. Lett jogsim és fater vett kocsit ami jó lesz családi mászkálósnak (kishaszon csak 2 főre volt műszakiztatva). Miután azzal mentem, lett barátnőm két hónapon belül. A fizum átlag alja környékén és már 30 vagyok, nem váltok ki vele különösebb érdeklődést. A kocsi is ugyan az :D

30/f

2017. ápr. 8. 22:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Olyan konkrétan soha nem nyomult még rám csinos nő, mint pár éve, mikor valamiért személyesen mentem be a bankomba.

Persze lehet, hogy a dezodorom illata ért el az orráig, pont mikorra a monitoron végigfutotta a számlatörténetem, és attól indult be ennyire, de nem hiszek az axehatásban.

2017. ápr. 8. 23:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én szaros 500/havi fizumra senki nem akarna nyomulni :D:D
2017. ápr. 8. 23:55
 9/9 anonim ***** válasza:
54%

Nálunk kb a 6. randin derült ki, és bár nem azért, de valahogy azután jöttünk össze. Kiderült, hogy végzettségéhez képest eléggé alulkeres, kb annyit keresett mint én a bölcsészdiplomámmal. (140 körüli összegre kell gondolni) Azóta mindketten keressük a lehetőségeket az előrelépésére, és úgy néz ki neki hamarabb összejön. Nem hiszem, hogy ezentúl jobban fogok érte rajongani, vagy jobb lesz a szex csak azért mert 3-4x jobban fog keresni. Örülök, hogy könnyebb az élete és megbecsültebbnek érzi majd magát.

Biztos van, aki a külsőségekre megy, férfiben, nőben egyaránt.... az ilyen kiragadott történetekkel mint amit a kérdező kér az a bajom, hogy semmi másra nem jók, mint egy sztereotípia erősítésére- ráadásul ellensúly nélküliek. Azok, akiknek nincs ilyen történetük (akik bizony tübbségben vannak), nyilván nem fognak kommentelni... így lehet úgy tűnik majd mintha sokan (ráadásul csak nők mert a férfiakat nem kérdezte) csak a pénzre hajtanának.

2017. ápr. 9. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!