Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azzal nem lehet egy ferfira tekinteni az nem ferfi aki veri a baratnojet
2016. jan. 8. 15:12
2/10 anonim válasza:
Magas, stílusos, van tartása, ingben is, melegítőben is... Önálló, önellátó, nagyvonalú, segítőkész, figyelmes. Következetes, határozott, magabiztos. Intelligens, érdeklődő és kíváncsi, jó humorérzékkel. Komolyan veszi a komoly dolgokat, de lehet vele hülyülni is. Nem megy extremitásokba, nem tesz rá egy lapáttal, nem hord piercingeket magán, nem gyúr versenyszinten, nem érzelgős, de nem is érzéketlen...
2016. jan. 8. 15:13
3/10 anonim válasza:
Amit a 2. Ír az már a tökéletes férfi fogalma. Ami miatt én felnezek egy férfira: Intelligens,határozott,empatikus,felelősségteljes.
29 N
2016. jan. 8. 15:23
4/10 anonim válasza:
Hát mondjuk 195-től már a legtöbbünknek fel kell nézni egy férfira.
2016. jan. 8. 15:59
5/10 anonim válasza:
Szerintem ez mindenkinek egyedi de nálam:
határozott, intelligens, empatikus és nem akad ki a gyerekektől
18/L
2016. jan. 8. 16:26
6/10 anonim válasza:
Önálló, vannak céljai, nem csak ábrándozik, mit szeretne, hanem cselekszik is azért, hogy el tudja érni, és akárhol tart az életben, képes tisztelni másokat, ha kell, nem fél segítséget kérni, nem tartja cikinek, hogy férfiként egy nő segítségét kérje. Ha problémája van, a megoldást keresi, és nem merül el az önsajnálatba.
2016. jan. 8. 19:21
7/10 anonim válasza:
Intelligens, magabiztos, vannak céljai, ilyesmik. Nem feltétlenül ide tartozik, de ahogy a nőies nőtől elvárják hogy főzzön, én egy férfias férfitól elvárom, hogy megjavítsa, ha elromlik valami a házban (persze nem mindent, de egy polc visszacsavarozása pl. alap).
2016. jan. 8. 21:03
8/10 omba válasza:
A feleségem azt mondta 12 év után, hogy még mindig nem tudja egészen pontosan, miből is élünk, de már nem aggódik: úgyis lesz tűz, ha a jég hátán vagyunk. (semmi piszkos ügyletem nincs, csak néha kusza, tényleg)
Később az élettársam meg azt mondta, hogy a szülés előtt majd összecsinálta magát a félelemtől és ahogy mondtam neki a telefonba, hogy nyugi, indulok, aztán megcsináljuk gond nélkül - az teljesen megnyugtatta.
Szóval szerintem a felelősségvállalás, tán...
2016. jan. 9. 22:35
9/10 anonim válasza:
Az intelligens, művelt, tájékozott férfiakra tudok felnézni.
2016. jan. 11. 14:13
10/10 anonim válasza:
A klasszikus értelemben nem nézek FEL egy férfira, vagyis nem rendelem magam alá semmiben. Úgyhogy szerintem ezt ne várd el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!