Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a baromság hogy aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a baromság hogy aki egyedül nem boldog az párkapcsolatba se lenne az?

Figyelt kérdés
itt szokták írni hogy ha valaki 30 évesen se kell a nőknek a hiba benne van,ő a rossz a selejt,a nők nem tehetnek semmiről,de ettől legyen boldog a férfi?
2018. febr. 19. 17:32
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
0%

#38: Igen, tízezer. Hány kiló körül voltál?

#39: De ezt értjük. De a "senki sem próbálkozott" nem egyenlő azzal, hogy "senki sem próbálkozott, aki bejött".

2018. febr. 20. 17:16
 42/43 anonim ***** válasza:

96 kg. 157 cm.

Ugye tudod, hogy ez nem változtatja meg a tényeket?

2018. febr. 20. 17:18
 43/43 anonim ***** válasza:
84%
Az hogy egy csomó pasi meg akar dönteni, az nem elég egy kapcsolathoz!!!!Én pl 56 kiló voltam a huszas éveimben, de pár pasit leszámítva aki dugni akar, nem kellettem senkinek. Ja, és nem hiszem hogy baj lenne a személyiségemmel, mert a férfi ismerőseim kimondottan bírnak. Nőies is vagyok. Persze aztán lett párom, 25 évesen. De addig nem volt tolongás. Jó, mondjuk akkoriban még nem volt akkora divat neten ismerkedni. De nem ez a lényeg.
2018. febr. 20. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!