Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mentetek már bele úgy egy párkapcsolatba, hogy nagyon régóta egyedül éreztétek magatokat? Vagyis a magány oldása volt a fő motiváció. Megérte?
Nem mentem. És nem érné meg. Bár kérdés te milyen nemű vagy. Én nő. :)
Mindig lett volna lehetőségem kapcsolatra, de emellett mindig tudtam "egyedül" is lenni, ha kellett!
Ez csak ideiglenesen jó...aztán hamar elmúlik a magánytalanság ha rádöbben az ember h ez mégsem olyan mint amit gondolt...
ez egy olyan dolog hogy "ha nincs ló jó a szamár is" de még is van valami.
És tudod ez nem is magaddal a legnagyobb kib@szás hanem a másik féllel mert az gyakorlatilag ki van használva persze ha ő belédszeret, aztán el van dobva h sorry mégsem.
igen...végül is ezt is lehet.
Tedd azt amit szeretnél ami neked jó ne azt tedd amit más mond ne más döntsön helyetted.
ha meg rosszul sül el akkor tanulsz belőle!
Még nem mentem így bele, mert úgy gondoltam, hogy szerelem kell ehhez, de amennyire össze vagyok törve egy csalódás miatt bárki jó lenne aki egy kicsit is megfelel.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!