Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mentetek már bele úgy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mentetek már bele úgy egy párkapcsolatba, hogy nagyon régóta egyedül éreztétek magatokat? Vagyis a magány oldása volt a fő motiváció. Megérte?

Figyelt kérdés
Már nem bírok egyedül lenni, s ezért talán belemegyek egy kapcsolatba. Nem vagyok szerelmes, de nagyon szeretnék szeretni és szeretve lenni. A testi kapcsolat is nagyon hiányzik.

2012. szept. 28. 21:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
én ha ilyen miatt mentem bele a kapcsolatba az aktuális srác mindig dobott
2012. szept. 28. 22:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak az én véleményem:

Az rendben van, hogy a nagy, lángoló szerelem szeretetté szelídül, és ez össze tud tartani két embert. De ehhez kell az elején a nagy lángolás, aminek a nyoma azért rajtatok marad, és igen, így le lehet élni az életet.

Ti ezt a kezdeti szakaszt kihagynátok,ami azért necces, mert lehet hogy pár évig működik, sőt, tudtok közös jövőt (házasság, gyerek) is tervezni, de bármikor beléphet az életetekbe egy olyan ember, aki eléri azt a bizonyos nagy fokon égést. És akkor mit teszel? Család vagy nagy szerelem? Senkinek nem lenne jó.

Nagyon előre rohantam, és nem ítélkezni akarok, én megértem, hogy a magány rossz dolog (én is egyedül vagyok). És az nagyon tetszik, hogy korrekt szeretnél maradni, becsülendő, hogy nem hazudsz nagy érzelmeket. De jól gondold meg, hogyan döntesz.

2012. szept. 28. 22:07
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én mentem, akkor nem tűnt olyan rossznak a dolog, de visszagondolva nem érte meg, jobb lett volna egyedül maradni és tovább keresni valaki olyat, aki igazán illik hozzám. Most is ebből a megfontolásból vagyok egyedül egy csomó ideje. Pláne ha nem vagy már fiatal (én sem vagyok - 36), el akarsz esetleg éveket vesztegetni egy olyan kapcsolatban, ami nem az igazi?
2012. szept. 28. 22:19
 14/19 anonim ***** válasza:

# 11/13

Azért, mert az emberek megérzik, ha elkeseredettségből, kiszolgáltatottságból mész bele. Emellett hozzá jön még egy "bárki, csak legyen már valaki" állapot.

Mindkettő negatív. Egy elkeseredett ember, aki mentőövet keres, hogy ne legyen egyedül.

Így nyilván kisebb értéket képvisel a partner szemében.

Ráadásul hozzájön a másik negatívum: a partner még azt sem érezheti, hogy "ő maga" a fontos. Mert ugyebár nem a személy, hanem a kapcsolat.

Így az ilyen emberek annak is ki vannak téve, hogy kihasználják őket. Ezekre figyelni kell!

2012. szept. 28. 22:26
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

Nem akarok éveket elvesztegetni olyanra, ami nem igazi, de ha meg sem próbálom, nem fogom tudni, hogy lehetett volna-e igazi...

Amúgy meg inkább attól félek, hogy nem találok senkit.S egyedül maradni még rosszabb. Hamar eltelik az emberek felett az idő. Ha keresel sokáig, és nem találsz senkit, vagy csak olyan kezdene veled, aki neked nem jó; akkor egy közepesnél már elgondolkodsz... Pláne 35 fölött..

2012. szept. 28. 22:27
 16/19 anonim ***** válasza:

amit 14-es írt olvastad kedves kérdező?

nem attól kell tartanod, hogy te kihasználod őt, és hű de inkorrekt vagy, hanem hogy megfogja ezt tudni rólad a másik fél és nem fog értékelni.

hacsak nem, ő is ilyen magányos farkas..

2012. szept. 28. 23:08
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül használják ki. Ha visszafogott, nem elkeseredett, és úgy van vele, hogy megpróbálja, nincs mit vesztenie- nos, akkor akár még meghódítandó kihívás is lehet a másiknak!

Kétféle módon is elsülhet tehát. A lényeg, hogy mennyire kétségbeesett, kapcsolatfüggő. (14 voltam)

2012. szept. 29. 00:03
 18/19 anonim válasza:

Igen, mentem már bele ilyen érzelmektől motiváltan kapcsolatba... hogy nem érte meg, az egy enyhe kifejezés. Ő nem veszített a dolgon semmit (érzelmileg sem), de nekem olyan mérhetetlenül sokat ártott... Részletekre nem óhajtok kitérni, de csak azt mondhatom, hogy én személy szerint soha de soha többé nem tennék meg egy ilyen lépést.

Nem állítom, hogy neked nem lehet jó kimenetelű a dolog, én személy szerint soha, soha többé nem szánnám el magamat ilyesmire.

Mindig egyedülálló voltam, most is az vagyok. Jó a megjelenésem és jó természetű vagyok, nem kell eltartani sem. Azzal sem vigasztalhatom magamat, hogy "olyan nagyon fiatal vagyok még, majd kialakul valami". Ez van.

2012. szept. 30. 18:51
 19/19 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek a választ.

Utolsónak: érdekelne, hogy férfi/nő vagy, s hány éves.Összehasonlítanám a saját helyzetemmel.

Egyébként borzasztó ez, hogy sok értékes nő és férfi él egyedül, s egyszerűen nem találnak egymásra az összeillő felek.Ilyeneken kell gondolkoznunk, hogy belemegyünk-e kényszerkapcsolatokba... Akin én gondolkozom, nem olyan rossz paraméterekkel rendelkező ember, valamelyest tetszik is, de negatívumok is vannak. Vagyis nem olyan ember, akire mindig is vágytam. De meg kell ismerni. Talán úgy is meg lehet, hogy nem megyünk mindjárt bele élesben, s aztán még el lehet dönteni. (Ha a másik fél sem vár el azonnal "mindent".)Szóval nem ez az, amikor "egyből odavagyok érte"... Van benne egy kis erőltetettség, mert már nagyon szeretnék párkapcsolatban lenni.

2012. okt. 1. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!