Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a baromság hogy aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a baromság hogy aki egyedül nem boldog az párkapcsolatba se lenne az?

Figyelt kérdés
itt szokták írni hogy ha valaki 30 évesen se kell a nőknek a hiba benne van,ő a rossz a selejt,a nők nem tehetnek semmiről,de ettől legyen boldog a férfi?
2018. febr. 19. 17:32
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
78%
30-as, nekem ezért nem kellene a kérdez meg teféle ember. Mert kitaláltátok ezt a fszságot, hogy mindenkit körbevesznek a pasik
2018. febr. 20. 11:36
 32/43 anonim ***** válasza:
0%

es nincs igy?

kivetel nelkul akarhany baratnom Volt, az elso honapokban egyfeszt irkaltak nekik. a korabban leirtak, exek, fiubaratok akik többet akartak, stb.

szoval nekem ne magyarazd meg.

az a nö van egyedül, aki egyedül is akar lenni.

2018. febr. 20. 12:59
 33/43 anonim ***** válasza:
84%

Innentől nem lehet veled vitatkozni. 28 éves koromig rám sem nézett senki, mert nagyon kövér voltam.

Ilyenkor jön a "csak nem vetted észre őket". Akkor biztos mindig fa mögül kukucskáltak engem.

Majd ha beismered, hogy nők közül sem kell mindenkinek, akkor lehet normálisan beszélgetni.

2018. febr. 20. 13:03
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Körülöttem soha nem tolongtak a pasik, csak páran akik kimondottan dugni akartak, kapcsolatra nem próbálkoztak. Átlagos lány vagyok, vannak akik szerint szép. Ennyike.
2018. febr. 20. 15:30
 35/43 anonim ***** válasza:
0%

#31, #33: Te meg kitalálod azt a phaszságot, hogy kitalálom, hogy a csajok körül tolonganak a pasik. Az összes csaj ismerősömnél 1-2 havonta MINIMUM bepróbálkozik egy srác, aki normálisnak tűnik. A női ismerőseim többsége konkrétan panaszkodik, hogy hányan nyomulnak rájuk.

Ezeket NEM KITALÁLJUK, ezeket a környezetünkben TAPASZTALJUK.

Azért érdemes megnézni, hogy a teljesen normális és megértő válaszok milyen szépen le lettek pontozva, de a "szegénynők" válaszok fel. Igazából, az itteni női felhasználók többségéről tényleg elhiszem, hogy egy pasi sem próbálkozik náluk. Egyszerűen olyan elvakultak, elítélőek és rosszindulatúak, hogy az hihetetlen. Örülök, hogy a környezetemben több értelmes és normális nő van.

2018. febr. 20. 15:42
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
És azt nem fogod fel, hogy nálam senki nem próbálkozott évekig? A személyes tapasztalatomat semmisnek veszed. Hogy vegyelek komolyan, ha látatlanul meghazudtolsz?
2018. febr. 20. 16:58
 37/43 anonim ***** válasza:
#36: Részemről egyszer találkozhatunk és egy hétig valamennyi időt együtt tölthetünk. Ha nem találok legalább 1 pasit, akinek bejössz, fizetek 10.000 forintot.
2018. febr. 20. 17:02
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, 10 ezer?

Másrészt, mondom, ez a múlt, nem fogok visszahízni, legalábbis saját hibámból nem. Nem csak duci meg kövérkés voltam, nagyon kövér. Láthatatlan voltam. Nem sírok emiatt, csak mondom, hogy igenis vannak olyan nők, akiket ti sem vesztek számításba. Nem is kell mindenkit, csak nagyon gáz letagadni.

2018. febr. 20. 17:10
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
#37 az hogy #36 bejön legalább egy (vagy több) pasinak NEM ELÉG egy kapcsolathoz. Ez az amit itt sokan nem értenek, hogy ennél sokkal több minden kell.
2018. febr. 20. 17:11
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáteszem, hogy innen tudom, hogy igenis lehet önbizalma annak, aki nem jön be senkinek. Nekem is volt, pedig nem akart senki. De amellett ezer más dolog volt az életemben.
2018. febr. 20. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!