Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a baromság hogy aki egyedül nem boldog az párkapcsolatba se lenne az?
Aki szerint a külső nem fontos az hazudik. Minden férfi a nő kinézetét nézi először, anélkül nem érdeklik őket a nő belső tulajdonságai.
Én sem értem miért jönnek azzal, hogy önmagunkban egyedül kell boldognak lennünk. Mi a jó benne? Nincs akinek szeretetet adhatunk, akitől kaphatunk. Nincs kivel megosztani a sikert/gondokat...
Lehetnek motivációi minden embernek, attól még ugyanúgy üres marad legbelül pár nélkül.
Aki egyedül nem boldog nem a párkapcsolat hiánya miatt nem boldog.
Az ilyen embereket csak látszólag teszi a kívül állókat olyanná, hogy azt gondolják ezek az emberek csak ebben látják a boldogságukat, és nagyon sokszor ők is sajnos.
De szerintem azért látják, hogy ha semmi okod szomorkodni mert miden más apró gond eltörpül mellette, akkor alap esetben semmi gond a boldogtalanságra.
Ez egy egyszerű frusztrációból ered (főleg diplomás vén szüzeknél, akik meg vannak szokva az ok okozattal ha el akarsz érni valamit dolgozol elvégzed a listán szereplő dolgokat és meg kapod amiért dolgoztál és happy vagy mert dolgoztál és meg van a munkád gyümölcse....de csajozásban kapcsolatokban ez nem ilyen egyszerű.)
Ha valaki meg van szokva, hogy miden áron el akar érni valamit és ha nem akkor keményebben kell küzdeni, akkor hajlandó ezt a hajtás átvinni a csajozásba párkeresésbe is. Olyan ez mintha munkát keresnél diplomával és ha nem vesznek fel sok helyre jobban értéktelennek érzed magad mert, mert nem feleltél meg a mércének, ezért félholtra dolgozol és tanulsz, hogy felmutass valamit és akkor összejön a megálmodott meló a célként kitűzött fizuval (pl IT területen)...
Nagyjából ugyan ez játszódik le a férfiak ban is (jellemzően a legtöbb ilyen villamos mérnök vagy programozó) ugyan ezt teszi a nőkkel hatalmas energiákat fektet bele, hogy megszerezze (alap esetben erre mindenki vágyik mert jó érzés) de ha dolgozol és nem látsz energiát a munkádnak és egyre csak szívja és szívja tőled el az energiát frusztrálttá, fáradékonnyá, remény vesztetté tesz, itt egy akadály amit nem képes áttörni és vesztesnek érezi magad.
Ha a munkának eredménye lenne, az persze feldobná mert végre összejött, normál esetben ekkor meg kellene szűnjön, a frusztráltság. De sok esetben nem fog mert, ilyenkor az emberek nagy része rettenetesen fél, hogy újra át kell élnie azt amit előtte és foggal körömmel ragaszkodik ahhoz ami meg van.
Hogy mi lenne a jó megoldás az nem tudom. Jelenleg ott tartok, hogy még nem volt nőm 30 évesen. Életemben csak egyszer csókoltam meg egy lányt, utólag bevallotta, hogy csak megsajnált. Tele vagyok, frusztrációval, fájdalommal és haraggal mert ilyen nehéz összehozni egyet és látni, hogy másoknak milyen könnyen megy holott azok között is van mindenféle variációban kövér, sovány, izmos, szép csúnya, gazdag, szegény a legtöbb esetben ezt nem számít, és persze ha te tudod, hogy ennél, annál és amannál te sokkal jobb vagy akkor persze, hogy még jobban elkeserít, akkor mi lehet a gond ?
Már sokan mondták, de kezdem lassan érezni, hogy a szomorúság, elkeseredettség és remény vesztettség..és ebből fakadó rossz kisugárzás,...
hogy hogyan lehet jó pofát vágni ahhoz, hogy startból elutasítanak ha odalépek valakihez az jó kérdés, ennek súlyát csak az érzi, aki benne van... hogy mennyire tud hiányozni, hogy megtapasztaljon valamit ebből... mantrázhatod magadnak x1000 de nem könnyű.
De viszont az tény egyik embernek sincs buval*ott arca, kisugárzása, akinek könnyen megy a csajozás ismerkedés, és valóban kinek kellene egy ilyen ember. Úgy ahogyan senki sem vesz szívesen sérült terméket, hogy majd megjavítja, gondolom ugyanaz van itt is.
Meg kell tanulni, valahogy állandóan happynek és pozitívnak lenni és lenyugodni és úgy próbálkozni, ha nem más akkor legalább úgy tenni mint egy színész és eljátszani. Ez talán segít.
De ebben semmi logika nincs. Nem kell, hogy tetsszél valakinek, csak mert neked sok ember bejön. Ugye érted, hogy zéró összefüggés van itt?
Az önbizalom pedig ne abból legyen, hogy másoknak bejön a fejed. Az rendkívül ingatag.
"a külsőt is nézem,de nálam ez jogos,nekem sok féle külső bejön,a nőknél nem"
A nőknek is sokféle külső bejön. Nézz már körbe kicsit a világban. Komolyan itt úgy csináltok, mint ha minden nő, aki kapcsolatban van, férfi modellekkel járna.
Könnyebb egy hárító közhellyel válaszolni a körülöttünk lévő reakciókra, mint mélyebb összefüggéseket keresni.
Szerintem az a legnagyobb baj, hogyha egy férfi sikertelen a társkeresésben, alig kap értelmes tanácsot. A légy önmagaddal mit kezdjen az illető, amikor eddig is önmaga volt? A külső nem fontos dologgal mit kezdjen, amikor nettó hazugság? A légy kedves dologgal mit kezdjen, amikor repül vele a barátzónába?
És igen, hibás a férfi is, DE az ilyen hazug közhelytanácsokkal a nők is.
átérzem kérdező
nekem is ezt mondták mindig.
de hogy legyél boldog, ha folyton elhajtanak.
könnyen beszélnek a nők, midig van 2-3 pasi aki szexet akar, 2 aki komolyat de nem jön be nekik, és 1 aki nekik kéne de sz/*/rik rájuk.
kíváncsi lennék, nem többre, 1 hétre, ha elhajtaná mindenki, és nem flörtölne velük senki, nem nézné meg őket senki stb...hogyakur/*/vanyukba lennének boldogok, meg önbizalmuk stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!