Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ilyen szempontból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ilyen szempontból megértőbbek lennétek velem, amiért nem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés

Nincs semmilyen agyi betegségem és komoly gondjaim sincsenek. Csak egyszerűen nincs szerencsém az ismerkedésben. Nem sok lány tetszik nekem, eddig akik kelletek volna, azok vagy foglaltak voltak vagy mással találkoztak inkább vagy nem én kellettem nekik. Sajnos későn érő típus is vagyok, mivel kb. 18-19 éves koromtól kezdtek el érdekelni a lányok és akkoribban gyerekesebb is voltam. Mostanában valahányszor találkozom egy lánnyal, aki kicsit is megtetszik képen, élőben nem az esetem. Ez az egész nagyon szomorúvá tesz. Most is megbeszéltem egy lánnyal egy találkozót, aki nagyon megtetszett, de inkább mással találkozik és remegek olyan rosszul érzem magam.

Csak azért kérdezem, mert frusztrál az, hogy a huszonéves szüzeket defektes embereknek állítják, akiket kerülni kell, mikor én csak egy olyan nőre vágyom, aki küllemre is bejön és szeretem a nő társaságát, az értinését a csókjait. Nem várok el sokat gondolom, mivel nincsenek olyan kikötéseim, hogy rendelkezzen diplomával, valamennyi fizetéssel, csak is csak szőke vagy barna haja lehet, csak tudjak hozzá vonzódni. Ez nem akar soha összejönni és frusztrál az is, hogy milyen a közvélemény az olyan emberekről, akiknek egy párkapcsolatuk se volt.

2018. febr. 19. 16:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
70%
Én is az elfogadás hiányát látom egy kicsit az írásodban.
2018. febr. 19. 21:49
 22/22 anonim ***** válasza:

19 én vagyok a férfi.

Gondolom az itteni férfiak passzív-agresszívak bizonyos szintig, és önbizalomhiányosak, nyilván ennek megvan az oka is, azokkal sincs minden rendben, akik azért nem jönnek össze valakivel, mert az illető farka nem járt nő vaginájában.

2018. febr. 19. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!