Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ilyen szempontból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ilyen szempontból megértőbbek lennétek velem, amiért nem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés

Nincs semmilyen agyi betegségem és komoly gondjaim sincsenek. Csak egyszerűen nincs szerencsém az ismerkedésben. Nem sok lány tetszik nekem, eddig akik kelletek volna, azok vagy foglaltak voltak vagy mással találkoztak inkább vagy nem én kellettem nekik. Sajnos későn érő típus is vagyok, mivel kb. 18-19 éves koromtól kezdtek el érdekelni a lányok és akkoribban gyerekesebb is voltam. Mostanában valahányszor találkozom egy lánnyal, aki kicsit is megtetszik képen, élőben nem az esetem. Ez az egész nagyon szomorúvá tesz. Most is megbeszéltem egy lánnyal egy találkozót, aki nagyon megtetszett, de inkább mással találkozik és remegek olyan rosszul érzem magam.

Csak azért kérdezem, mert frusztrál az, hogy a huszonéves szüzeket defektes embereknek állítják, akiket kerülni kell, mikor én csak egy olyan nőre vágyom, aki küllemre is bejön és szeretem a nő társaságát, az értinését a csókjait. Nem várok el sokat gondolom, mivel nincsenek olyan kikötéseim, hogy rendelkezzen diplomával, valamennyi fizetéssel, csak is csak szőke vagy barna haja lehet, csak tudjak hozzá vonzódni. Ez nem akar soha összejönni és frusztrál az is, hogy milyen a közvélemény az olyan emberekről, akiknek egy párkapcsolatuk se volt.

2018. febr. 19. 16:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%
Én megértem, meg azt is, hogy nehéz a párkeresés... de nekem is az kell, hogy tudjak vonzódni a férfihoz, és közel a 30hoz a tapasztalatlanság nem vonzó.
2018. febr. 19. 17:03
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

És kérdező, mit érdekel, hogy a gyakorin mit gondolnak róla?

Nem kell elmondani, ennyi.

És is így szexeltem először.

2018. febr. 19. 17:24
 13/22 anonim ***** válasza:
96%

Nem csoda hogy nem találsz senkit.

Sekélyes vagy ráadásuk ha valaki ezt szóvá teszi letámadod mert nem bírod az igazságot.

2018. febr. 19. 17:31
 14/22 anonim ***** válasza:
91%

A kérdező beteg, aki ezt nem látja a kérdése és a válaszai alapján, az szintén.

Kérdező, keress egy pszichiátert.

2018. febr. 19. 18:07
 15/22 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem indirekt módon már megválaszolták a lányok, hogy mennyire lennének megértőek.
2018. febr. 19. 18:09
 16/22 anonim ***** válasza:
39%
Nem, a nőknek "nincs időnk", hiszen sietnek a bokros teendőik közepette, és csak a kész tutiba jó beleülni. Ők különleges lények, te lazsáló férfiként nem értheted mennyi dolguk van, 24 órából 72-t kell dolgozniuk percenként!!!
2018. febr. 19. 20:09
 17/22 anonim ***** válasza:
75%
16 os valaszolo gunyolodasa eleg visszasan hat annak fenyeben, hogy maskor folyton azt olvassak itt a nok fejere, hogy a ferfi olyan mint a bor, csak erik a korral, a no ellenben olyan mint a tej es az erteke csokken a korral. Ez csak addig tetszik nektek, amig lehet vele riogatni a noket, de mindig fel vagytok haborodva, ha egy no ezen logika menten szervezi az eletet es igyekszik jol safarkodni a huszas eveivel es nem akarja elpocsekolni remenytelen kapcsolatokra, ahol csak ugy szimplan jarnak komoly tervek es azok megvalosulasaert tett lepesek nelkul. Komolyan kacagnom kell ekkora kovetkezetlenseg lattan. :D
2018. febr. 19. 20:18
 18/22 anonim ***** válasza:
21%

17 tehát ha egy nő összejön egy szűz férfival, az akkor csakis reménytelen kapcsolat lehet?

Most mondhatom le az esküvőmet? :/

2018. febr. 19. 20:26
 19/22 anonim ***** válasza:
71%

Nem ertem miert kellett magadra venned. Uj vagy itt? Nem szoktad latni micsoda vergodeseket szoktak lenyomni a harminc koruli tapasztalatlan ferfiak? Nem a te volegenyedrol beszeltunk, hanem mindenki masrol. A gyakoribb esetrol.

Esetleg megoszthatnad a nagyerdemuvel, hogy a te parod miben mas, mint az atlag es mi van meg benne, ami a tobbiekbol hianyzik es ami miatt mas megiteles ala esnek.

2018. febr. 19. 20:43
 20/22 anonim ***** válasza:
35%

#17 ez nem idővel való sáfárkodás, az csak egy bullshit, egy terelőszöveg. Egyszerű lustaság, nemtörődömség, és "mindent rögtön tökéletesen fullosan akarunk" az egész.

Közeli példákat láttam ilyen "szűkös" idejű nőkre, akiknél csak a karrier a lényeg, vagy éppen a műmájer nagyarcért elhagyják azt aki szereti őket "nincs időm tanítgatni", majd mikor a műmájer kidobja őket 3 hónap után, csak "szexkapcsolat" üzemmódra váltanak bulizva, és 32 éves korban bekukkant a "hoppá baaaassszzzuuuus eeelkéééssssteeem" egy kis "minden férfi disznó, csak dugni akarnak"-al fűszerezve, a műmájerekre alapozva, csak akkor már nem akkora a kereslet a "hercegnőre".

2018. febr. 19. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!