Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ilyen szempontból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ilyen szempontból megértőbbek lennétek velem, amiért nem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés

Nincs semmilyen agyi betegségem és komoly gondjaim sincsenek. Csak egyszerűen nincs szerencsém az ismerkedésben. Nem sok lány tetszik nekem, eddig akik kelletek volna, azok vagy foglaltak voltak vagy mással találkoztak inkább vagy nem én kellettem nekik. Sajnos későn érő típus is vagyok, mivel kb. 18-19 éves koromtól kezdtek el érdekelni a lányok és akkoribban gyerekesebb is voltam. Mostanában valahányszor találkozom egy lánnyal, aki kicsit is megtetszik képen, élőben nem az esetem. Ez az egész nagyon szomorúvá tesz. Most is megbeszéltem egy lánnyal egy találkozót, aki nagyon megtetszett, de inkább mással találkozik és remegek olyan rosszul érzem magam.

Csak azért kérdezem, mert frusztrál az, hogy a huszonéves szüzeket defektes embereknek állítják, akiket kerülni kell, mikor én csak egy olyan nőre vágyom, aki küllemre is bejön és szeretem a nő társaságát, az értinését a csókjait. Nem várok el sokat gondolom, mivel nincsenek olyan kikötéseim, hogy rendelkezzen diplomával, valamennyi fizetéssel, csak is csak szőke vagy barna haja lehet, csak tudjak hozzá vonzódni. Ez nem akar soha összejönni és frusztrál az is, hogy milyen a közvélemény az olyan emberekről, akiknek egy párkapcsolatuk se volt.

2018. febr. 19. 16:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
81%
Ha közelebb vagy a 30-hoz, mint a 20-hoz, akkor nem. Ha 25 alatti vagy, akkor igen.
2018. febr. 19. 16:05
 2/22 A kérdező kommentje:
Mit számít az, hogy közelebb vagyok e a 30-hoz? Ennyire nem tudsz megértő lenni a másikkal?
2018. febr. 19. 16:09
 3/22 anonim ***** válasza:
68%

Valójában azért nem jön össze, mert válogatsz.

És hiába vagyok megértő és empatikus, ez a te hülyeséged is. Nem vársz el semmit, de főleg a külsőségekre mész. Ez itt a baj.

2018. febr. 19. 16:18
 4/22 anonim ***** válasza:
87%
Megértem, hogy óriásiak külső terén az igényeid. Most jobb?
2018. febr. 19. 16:19
 5/22 anonim ***** válasza:
92%

Ja, ennyire. Mert egy 30-hoz közeli férfitól már nem azt várom, hogy kísérletezgessen, mi a jó neki a kapcsolatban, mit hogyan szeret, ne úgy álljon már hozzá, mint egy tini az első kapcsolatában. Legyen tisztában, hogyan kell konfliktust kezelni és társai. (Megjegyzem, akik azt állítják, hogy ezekhez nem kell megelőző tapasztalat, azok KIVÉTEL NÉLKÜL csak azok, akiknek még sosem volt kapcsolata. Akinek volt már legalább egy, az belátja, hogy hát igen, sok mindent elszúrt elsőre, amit ő se gondolt volna magáról.)

Szóval igen, egy 20-25 közötti sráctól még lehet aranyos a próbálkozás, hogy minden jól menjen, idősebb viszont ne próbálkozzon, hanem tudja.

2018. febr. 19. 16:19
 6/22 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező... Suttyózol és nekiugrasz mindenki torkának, amikor TE magad írtad le, hogy mennyire számít neked a külső! :D

0 elfogadás és 0 önismerettel nyomod, hogy fogadjanak el. Miért fogadja el a szinted bárki is?

2018. febr. 19. 16:27
 7/22 anonim ***** válasza:
40%
Nem hinném, hogy nagy elvárásai lennének a kérdezőnek. ÉRTŐ OLVASÁS, EMBEREK!!! Oda van írva, hogy nincsenek elvárásai küllem terén, csak annyi, hogy vonzódjon hozzá. Figyu kérdező. Szerintem változtass a hozzáállásodon, mert így nem lesz nőd. El kellene érned, hogy találj valami érdekes tevékenységet, hobbit, amiben jó leszel, amiben ki tudsz teljesedni. Eljárni ezzel közösségbe, akik hasonló dolgokat művelnek. Ott lesz esélyed megismerkedni nővel, mert az ilyen típusú emberek, mint te, abszolút nem direkt ismerkedős fajták, nem lesz így sikered.
2018. febr. 19. 16:27
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Ember, TE írtad ide a kérdést, nem mi kértünk meg arra, hogy írj ki valamit, mert unatkozunk. Fogadd el a kritikát és ne ess a másik torkának azért, mert idegen emberek független véleményét olvasod arról, amit te önszántából osztották meg velük.

Húzd ki a kisujjad a seggedből és férfiasan viseld amit itt olvasol!

2018. febr. 19. 16:51
 9/22 anonim ***** válasza:
96%
És hozzáteszem, itt nem együttérzés kell, meg empátia, ezek vélemények. A véleményben meg nem együttérzés van, hanem nézőpont. Csókollak.
2018. febr. 19. 16:53
 10/22 anonim ***** válasza:
75%
Semmi köze az empátiához. 30 környékén elvárható és joggal el is várják, hogy ne kelljen kísérletezgetni, tanítgatni akár konfliktus kezelésről akár szexről vagy egy párkapcsolat bármely aspektusáról is legyen szó.
2018. febr. 19. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!