Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szánalmasan gondolkozom ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmasan gondolkozom ebből a szempontból?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy akarnék barátnőt, de ami az ahhoz vezető út lenne, már nem akarom átélni. Tehát az előtte lezajló elutasításokat, volt is már részem néhányban, és az udvarlást meg olyan meghunyászkodásnak gondolom. Olyan, mintha a férfi teperne a nőért, megalázkodna. Ezt nem akarom, nem szeretném magam ezzel megalázni, főleg mert senki se viszonozná az érzéseimet. Szinte már csak a lelkem megóvása érdekel, de viszont még mindig érdekelnek a lányok.

21/f

2018. febr. 17. 15:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az utat nem spórolhatod meg, készen nem kapsz semmit. De megalázkodni sosem kell, légy tisztában az értékeiddel és akkor nem meghunyászkodásnak éled meg az udvarlást, hanem egy kölcsönös ismerkedési játéknak.
2018. febr. 17. 15:16
 2/11 anonim ***** válasza:

És ez a mai fiatal generáció. Úristen!

"és az udvarlást meg olyan meghunyászkodásnak gondolom"

Neked se való még párkapcsolat. Nőj fel agyilag, kisfiú.

Az udvarlás egyenlő az ismerkedéssel, amikor beszélgetsz a másikkal, hogy vajon tényleg őt szeretnéd-e párkapcsolatnak magad mellé.

És mégis hogyan gondolod a párkapcsolatot udvarlás nélkül?

Az utcán sétálva már mindenkit ismersz?

A kapcsolat kialakítása nem egyoldalú, hanem kölcsönös.

Nagyon nagy problémák vannak az agyadban ezzel kapcsolatban.

Gondolom munkát is csak úgy akarsz, hogy a se..gged alá pakolják, ugye?

Gondolom akkor az érettségidet is apádék vették, ugye?

Ha nem, akkor meg miért akarsz erőbefektetés nélkül párkapcsolatot?

Olcsó húsnak híg a leve. Majd megtapasztalod, hogy ez mit jelent. Vagy hamar munka ritkán jó.

2018. febr. 17. 15:30
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

Érthető a dolog. Kb. bűn kimondani, de óriási elvárások vannak egy mai fiatal férfival szemben. Ha úgy érzed, hogy társkeresés terén nem tudsz ezeknek megfelelni, akkor egy ideig magaddal foglalkozz. Építsd a karriered, az életed és sportolj. Aztán idővel jönni fognak a lányok, amikor meglátszanak az elért eredmények.

#2: Mi lenne, ha leülnél néhány mai fiatallal beszélni? Hogy meglásd, miért tartják problémásnak az udvarlást. Nagyjából azért, mert manapság egyszerűen nem létezik a klasszikus értelemben vett udvarlás. Ha egy srác bejön egy lánynak, akkor akármilyen tahó is lesz, nyert ügye van az esetek többségében. Ha nem jön be, akkor akárhogy is udvarol, semmit sem fog elérni.

2018. febr. 17. 15:42
 4/11 anonim ***** válasza:

De akkor ne rinyáljon senki, hogy milyen sz..r a kapcsolata, hisz ő választotta.

Zsák a foltját mindig megtalálja. Ki milyen rózsát szakít olyat szagol.

Egy párkapcsolatot NEM LEHET siettetni. Ez örök szabály!

2018. febr. 17. 15:44
 5/11 anonim ***** válasza:

#4: Ezek a srácok nem rinyálnak, hogy rossz a párkapcsolatuk. Egyes srácok olyan helyzetben vannak, hogy esélyük sincs kapcsolatra. Az oldalon a férfiak többsége azt írja ki, hogy nem érdeklődnek a nők. A nők többsége pedig azt, hogy egy rossz kapcsolatban vannak. És a két tábor nem igazán közeledik egymás felé.

Ezeknek a srácoknak nincs mit siettetniük. Amikor pedig ezt közlik, a gyk hadsereg letámadja őket, hogy milyen lúzerek.

2018. febr. 17. 15:48
 6/11 anonim ***** válasza:
#3 Szerintem manapság is vannak kivételek, vagyis olyan lányok, akiknek nem a tahóság jön be, és igenis - a megváltozott lehetőségekhez képest - klasszikus módon képzelik el az udvarlást. Az ismerkedési időt le lehet szűkíteni, de akkor az olyan is lesz. (#1)
2018. febr. 17. 15:51
 7/11 anonim ***** válasza:
51%

Mindenki megtalálja előbb vagy utóbb a társát, kérdés az, hogy mikor, mennyit tesz azért, hogy megtalálja, küzd-e vagy könnyen feladja, fel tudja-e mérni azt, hogy kiknél próbálkozhat..stb.

Pl. én se értem, hogy hogy, de tavaly nyáron láttam a strandon egy kövér csajt, vékony pasival, és a pasi nem is nézett ki rondán, de ez csak az én szubjektív véleményem.

Szóval, ha valaki csak azért alakít ki kapcsolatot, hogy legyen vele valaki, az egy problémás ember sok szempontból.

Mindig kettőn áll a vásár.

Ezért szoktam javasolni, hogy mindenki olvasson pszichológiai, önismereti, párkapcsolati témában könyveket.

2018. febr. 17. 15:52
 8/11 anonim ***** válasza:
48%

#6: Igen, szerintem is vannak. Félreértés ne essék, nem akarom a nőket szidni vagy általánosítani, de a többségnél azt tapasztalom, amit írtam. A normális udvarlásra nyitott nőknél viszont egy kezdő srác nem fog nagy eséllyel sikerrel járni, mert lesz 1000 másik srác. Ezért kéne először más téren sikerélményeket szerezni a kérdezőnek, hogy aztán magabiztosan állhasson neki a társkeresésnek.

#7: Nem hiszek abban, hogy mindenki feltétlenül megtalálja a párját. Szerintem csak a mesékben áll a helyzet, hogy a szegénylegény elindul és talál egy lányt. Nem vagyunk egyenlőek és sokan hátránnyal indulnak, amit később már sajnos nem tudnak behozni.

Rengeteg telt nőt látni átlagos vagy jó férfival. Ha egy telt nő minimálisan ad magára, akkor csinos lesz. Egy telt nőre rengeteg férfi mondja, hogy formás és szeretik a formákat. De egy telt férfira maximum annyit mondanak, hogy mackós. Ráadásul, a fiatalabb korosztályban azt vettem észre, hogy mackós alatt az olyan férfiakat értik, akiken van zsír, de jelentős izomtömeg is.

Az önismeret jó és tényleg hasznos!

2018. febr. 17. 15:59
 9/11 anonim ***** válasza:

#8 Mivel a medve is izmos és hájas is egyszerre. A csak elhízott az a Jabba.

Ez a megtalálja párját mindenki tényleg hülyeség. Ez nem egy törvényszerűség.

Megértelek kérdező én is így voltam vele. Túl büszke is vagyok, hogy "pitizzek" egy nőnek. Tudom nem pitizés az udvarlás, de olyan ocsmány módon tud elutasító lenni egyes nők, hogy az nem igaz és ilyenkor irritáló, hogy egy ilyen bunkó véglény alá rendeltem magam, akivel "józan" ésszel szóba se állnék, mert rám jött kupidó fa$$ága. Aki nem élt át hasonló megalázó $zarságot az nem érti. Miért is értené.

De van barátnőm, de csak a szerencsének köszönhetem. Neten beszélgettünk és a netes barátságból alakult ki a szerelem és így volt a jó.

Szóval olyannál próbálkozz, akivel már eleve beszéltél kicsit valamilyen oknál fogva. Az legalább méltóztatik vissza írni és még ne adj isten emberként kezelni és nem lealázni.

2018. febr. 17. 16:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Számomra értelmetlen a felfogásod. Nem kell megalázkodni egy kapcsolathoz, ez pont nem az, ami egy jó kapcsolathoz vezetne.

Nem kell mindenféle nő után teperni ahhoz, hogy legyen egy barátnőd. Az is működhet, ha kivárod, hogy jöjjön egy komolyan vehető nő és majd hozzá közeledsz, de akihez nem érdemes, vagy te magad sem látod esélyesnek, nem alázkodsz meg érte, hanem természetes stílusban közeledsz csak olyan lányhoz, aki érezteti, hogy lehet is ebből valami.

Nem tudom hol hallottál ilyesmit, hogy megalázó visszautasításokat kellene elviselned egy kapcsolathoz. Az ember valamennyire megtudja válogatni, hogy kihez közeledjen, és NEM TEPERNI kell már az elején, hanem ismerkedni, a hétköznapi hangvéhetű ismerkedés közben meg valahogy majd feltűnik, ha egy lánynak tetszel, ilyenkor éri meg próbálkozni.

Én nem rég ismertem meg a barátomat, akivel alakul valami és saját bevallása szerint azelőtt évekig szingli volt és eszébe sem jutott próbálkozni másoknál. Velem szemben természetesebb volt az egész, nem kellett erőltetni a párkapcsolatot, vagy szenvedni érte, egyszerűen csak éreztünk valamit, így természetes módon felkeltette az érdeklődést.

2018. febr. 17. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!