Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En gondolkozom rosszul?
Figyelt kérdés
18 eves lany vagyok, es meg sosem volt baratom. Lehetett volna, mert naponta jonnek az ‘ajanlatok’’, de en nem erzem azt, hogy olyan korban vagyok, ahol barmi ertelme is lenne kapcsolatban lennem barkivel. Ezt ugy ertem, hogy a sajat korosztalyom meg ilyenkor javaban bulizik, szorakozik, eszukben sincs elkotelezni magukat barki mellett. En ezt nem is varom el, de szerintem ha boritekolhato, hogy 1-2 evnel nem fog tovabb mukodni, akkor csak idopocseklas, es erzelmileg sem a legkellemesebb. Tarsadalmilag mar elvart, hogy ilyen korban legyen valakim, ha nincs akkor rogton jon, hogy defektes vagyok.2017. dec. 22. 20:58
1/4 anonim válasza:
Csak félig gondolod rosszul.
Nem látsz a jövőbe, fogalmad sincs, hogy egy kapcsolat meddig fog tartani.
Mindig minden a két félen és annak hozzáállásán múlik.
18 évesen azért lehet párkapcsolatod, nem vagy már 12, amikor gáz lenne. 18 évesen elméletben már betöltötted a felnőtt korhatárt, úgyhogy ideje lenne felnőni is a feladathoz agyban is.
Te döntöd el, hogy kivel leszel együtt, azonban nem kapcsolatot létesíteni, csak mert van egy általános rossz séma a fejedben, hisz nem mindenki olyan, az a legrosszabb. Úgyhogy légy bátor és legyen kapcsolatod.
2/4 anonim válasza:
Ennyi erovel ne kezdj bele semmibe, mert lehet, hogy nem jol sul el. A csaladodat se latogasd, mert egyszer meghalnak. Minek pocsekolnad rajuk az idod.
3/4 anonim válasza:
Viszont a tisztességes lány nagyon ritka. Örülök, hogy találtam egyet, eddig csak azthittem városi legenda :D
4/4 anonim válasza:
Lehet hogy most ezt érzed. Nem vagyok hű de öreg de 18 éves koromban én is úgy voltam vele hogy olyan pasi kell aki elkötelezi magát mellettem. Hát 22 évesen sem akarom magam elkötelezni. Majd eljön a te időd is amikor szórakozni akarsz. Csak lehet majd 40 évesen amikor már családod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!