Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan közöljem vele hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem vele hogy én csak barátságban gondolkozom?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiút, nagyon jó fej, nem is néz ki rosszul,szóval tényleg nincs vele semmi baj, de sajnos nem érzem azt hogy érdekelne, és barátságnál több nem hiszem hogy lehetne belőle. Nem volt meg a szikra, és ez szerintem később sem lesz meg.

Tudom ezer ilyen kérdés van már, és én sem fogok rá új választ kapni de miért olyan nehéz megmondani hogy barátságnál több nem lesz. Mégsem dobhatom fel a témát, hogy "hali, ugye tudod, hogy mi csak barátok maradhatunk? "

Így is felsorolt már egy csomó mindent hogy hova mehetnénk, sajnálom neki azt mondani hogy nem, de menni sem akarok vele sehova, így azt sem mondtam hogy benne vagyok. Nem szeretném megbántani, nem beszélünk régóta, így még az elején vagyok amikor úgy érzem még nem lenne gáz megmondani neki.

2016. júl. 30. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát megbántani megfogod, ez tuti, de csak rajtad múlik, hogy hogyan közlöd. Amúgy simán mondhatod normális hangnemben, személyesen így, hogy te csak barátként tudsz rá tekinteni. Nem kell mentegetőzni, de ha ő meg nem akar barátságot, akkor azt is tudomásul kell venned, és akkor el kell engedni. 23/F
2016. júl. 30. 18:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez nem úgy tűnik hogy akár bármit is akarnál tőle.
2016. júl. 30. 18:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Sajnos jártam már én is így párszor.. Nem könnyű,mert nem szeretnénk megbántani a másikat,de a legfontosabb az őszinteség!! Mondd meg neki még itt az elején, hogy te nem érzed a szikrát,nem lehet több köztetek barátságnál.Rosszul fog esni neki,de hidd el,jobb így. Jobb,mintha hagynád, hogy reménykedjen ki tudja meddig..
2016. júl. 30. 18:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Minél előbb megmondod neki, annál jobb. Most gondolj bele, milyen érzés lenne neki, ha mondjuk elhívna kettesben és te meg mondanád ,hogy elmész vele, de folyton kifogásokat keresnél és hónapokig csak hagynád, hogy epekedjen, majd amikor már teljesen odavan érted és eljönne a találkozás időpontja, hirtelen hideg zuhanyként közölnéd vele ,hogy ja bocs, csak barátilag tekintesz rá...Iszonyú lenne ez számára, még a legstabilabb személyiség is teljesen összetörne. Mond meg neki minél előbb és ha elhívna valahova mondj neki nemet!
2016. júl. 30. 18:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, hogy hogyan hozod a tudtára, a végeredményen nem változtat.
2016. júl. 30. 18:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Minél hamarabb és minél egyértelműbben. Ne ringassa magát hamis illúziókba.
2016. júl. 30. 19:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Egy ilyen verzió?

- Ráérsz ekkor és ekkor, elmegyünk x helyre?

- Hűha, most megleptél. Nekem jó így, hogy beszélgetünk vagy Te mindenképpen programoznál?

2016. júl. 30. 20:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Tipikus olyan nő vagy aki adja a "jeleket" udvaroltat magának,aztán mikor szerencsétlen srác már belezúgott ,akkor benyögi a legyünk csak barátok szöveget. Ne legyetek barátok és ne is kérd ilyenre! Nincs barátság férfi és nő között ,ha csak kis vonzalom is fennáll egyiknek a másik iránt. Barátkozz a barátnőiddel .Sokkal jobb ,ha megszakítsz vele mindennemű kapcsolatot !
2016. júl. 31. 09:36
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

7es nagyon jó tippet adtál, így már nem érzem annyira kínosnak ha újra előjönne ez a téma.

Amúgy ha tipikusan "olyan nő" lennék akkor azt is leszarnám hogy a másik fél hogy érzi magát, és nem érezném rosszul magam az miatt hogy nekem nem jön be. Legalábbis én így látom.

Azt meg hogy nem lehet fiú és lány között barátság nem tudom, és nem is akarom elfogadni, nyilván nem lesz olyan mint két lány vagy két fiú barátsága, ezzel én is tisztában vagyok. Mindig voltak fiú ismerőseim, akikkel jókat tudtam beszélni pont azért mert nem úgy látják a dolgokat mint egy lány, és szerintem az ilyen kapcsolatok is fontosak. Nem értem miért látják úgy sokan hogy a felnőtt világban ez nem tud működni.

2016. júl. 31. 15:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Működni persze hogy működhet fiú és lány között barátság, de csak akkor , ha egyik sem érez többet a másik iránt..

Ha a fiú beléd van zúgva, odavan érted, programokat szervez kettesben és te egyszer csak beközlöd vele, hogy "legyünk csak barátok", akkor az számára kb. azt jelenti, mintha azt mondanád, hogy "kopj le te gyökér, nem kérek belőled! "Ebből már semmi nem lesz, ezt fogadd el...

2016. júl. 31. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!