Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közöljem vele hogy én csak barátságban gondolkozom?
Megismertem egy fiút, nagyon jó fej, nem is néz ki rosszul,szóval tényleg nincs vele semmi baj, de sajnos nem érzem azt hogy érdekelne, és barátságnál több nem hiszem hogy lehetne belőle. Nem volt meg a szikra, és ez szerintem később sem lesz meg.
Tudom ezer ilyen kérdés van már, és én sem fogok rá új választ kapni de miért olyan nehéz megmondani hogy barátságnál több nem lesz. Mégsem dobhatom fel a témát, hogy "hali, ugye tudod, hogy mi csak barátok maradhatunk? "
Így is felsorolt már egy csomó mindent hogy hova mehetnénk, sajnálom neki azt mondani hogy nem, de menni sem akarok vele sehova, így azt sem mondtam hogy benne vagyok. Nem szeretném megbántani, nem beszélünk régóta, így még az elején vagyok amikor úgy érzem még nem lenne gáz megmondani neki.
Egy ilyen verzió?
- Ráérsz ekkor és ekkor, elmegyünk x helyre?
- Hűha, most megleptél. Nekem jó így, hogy beszélgetünk vagy Te mindenképpen programoznál?
Köszönöm a válaszokat!
7es nagyon jó tippet adtál, így már nem érzem annyira kínosnak ha újra előjönne ez a téma.
Amúgy ha tipikusan "olyan nő" lennék akkor azt is leszarnám hogy a másik fél hogy érzi magát, és nem érezném rosszul magam az miatt hogy nekem nem jön be. Legalábbis én így látom.
Azt meg hogy nem lehet fiú és lány között barátság nem tudom, és nem is akarom elfogadni, nyilván nem lesz olyan mint két lány vagy két fiú barátsága, ezzel én is tisztában vagyok. Mindig voltak fiú ismerőseim, akikkel jókat tudtam beszélni pont azért mert nem úgy látják a dolgokat mint egy lány, és szerintem az ilyen kapcsolatok is fontosak. Nem értem miért látják úgy sokan hogy a felnőtt világban ez nem tud működni.
Működni persze hogy működhet fiú és lány között barátság, de csak akkor , ha egyik sem érez többet a másik iránt..
Ha a fiú beléd van zúgva, odavan érted, programokat szervez kettesben és te egyszer csak beközlöd vele, hogy "legyünk csak barátok", akkor az számára kb. azt jelenti, mintha azt mondanád, hogy "kopj le te gyökér, nem kérek belőled! "Ebből már semmi nem lesz, ezt fogadd el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!