Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 34 éves férfiként diplomásként, vidéken 180 nettót
keresek, kis 5 milliós garzonlakásban élek (ennyit
spóroltam össze), hogy ne otthon anyámmal legyek, az
megalázó az átlagos nők szemében?
#30 ha anyuci-apuci biztosítja a lakást. Ha nem, akkor már is elment 120 abból a 300-ból, ami mostanában 300, pár éve még kevesebb volt :)
2018. febr. 18. 15:41
Pesten 35 milliotol kezdodnek a belvarosbsn a kislakasok. :D
Lenyeg,h anyaddal ne kelljen talalkoznia a csajnak.
N
2018. febr. 18. 15:47
Nem. Az a megdöbbentő, hogy ilyen az eszedbe jut! Ha valaki ezen kiakad, én arra azt mondanám, h "ha nem tetszik, ott az ajtó".
nekem is garzonom van, egy főre tökéletes, kevés a rezsi, és nem is kell nagyobb. Ha pedig úgy adódik, hogy lesz egy férfi az életemben, akkor ki lehet adni, ha esetleg hozzá költözöm, vagy lehet rá számítani, hogy bele lehet forgatni egy nagyobb ingatlan árába. Addig meg gyűjtögethetem a pénzt.
2018. febr. 18. 16:43
Ohh Budapesten lehet hogy az lenne. Itthon asszony ma azért hiszteriazott hogy nincs sok kedvem a lakasod áráért új konyhát venni és 12 éve majdnem ugyanennyi volt a konyha ami már neki régi elavult.
2018. febr. 18. 17:06
Nőtől függ.
A főnököm felesége azért verte ki a balhét, mert az ő "állásában" másoknak már háromszor akkora házuk van...úgyhogy most bejött egy 25 milliós hitel házbővítésre...tavacskával az udvaron stb. :)
2018. febr. 18. 19:15
majd gondozhatja a tavat is :)
Én hívtam egy bobcat-et, szépen betöltötte a tavat földdel. ott maradt a világítás benn a szellőztető is, a halak is, ugy ahogy volt földet rá. Nagyon szépen nő rajta most a tuja :)
2018. febr. 18. 19:20
Hát figyú az adatok amiket elárulták magadról: vagyoni helyzet, egzisztencia, kor: nos nem kicsit jobban állok mint te. DE! Finoman szólva nem szednek szét a nők. Miért?Mert nem teszek ki egy táblát magamra ahol ezeket a “mutatókat” közlöm. Kinézetre se mondanám hogy csúf vagyok inkább csak olyan “ elmegy, de a bugyit nem nedvesíti kapásból” típus. Szóval ha jobb lennél azok terén amikről írsz akkor se mész sokra vele ha ezt valami úton módon nem tudja meg a célközönség
2018. febr. 19. 13:26
Nem tudom te is milyen korokben es milyen nokkel ismerkedsz, de a normalis nok tobbsegenek nem ezek a fo szempontok! Persze ha egy elkenyeztetett kirakatcsajt akarsz, annak lehet. Nekem mar az is rengeteget szamit, ha a pasinak igenye van arra, hogy a levaljon az anyjarol es onallo eletet eljen, tokmindegy, hogy sajatban vagy alberletben pl, a nagysaga meg vegkepp mindegy. A tapasztalat az, hogy sok egyedulallo pasi otthon marad a szuloi hazban akár 40evesen is, mert "egyedul minek koltson kulon lakasra" cimszoval. Manapsag mar osszeteheti a ket kezet egy not, ha egy eletkepes, onallo, onmagara igenyes es gondoskodni tudo pasit talal
2018. febr. 19. 14:51
Kevés vagy!32 vagyok és saját keresetből van egy 20millás kertesházam pesthez közel. Még érettségim sincs, de füllenteni nagyon tudok, amúgy autószerelő vagyok, feketén dolgozom, havi 800-900.000eft megvan tisztán. Töröljétek ki a seggeteket a doplomáitokkal!
2018. febr. 22. 17:42
34 éves férfi? Ez a mentalitás, általánosítgatás max. egy elcseszett tini értelmi szintjéhez közelít.
2018. febr. 22. 18:58
Kapcsolódó kérdések: