Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 34 éves férfiként diplomásk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 34 éves férfiként diplomásként, vidéken 180 nettót keresek, kis 5 milliós garzonlakásban élek (ennyit spóroltam össze), hogy ne otthon anyámmal legyek, az megalázó az átlagos nők szemében?

Figyelt kérdés
Természetesen ha komoly egy kapcsolat, akkor nagyobb lakásba költöznék vele hitelre. De egyedül, egymagamnak elég az egyszobás kis lakás. Sok nőnek ez fura, hogy nincs igényem nagy lakásra. De átlagosan keresek, nem tudnék 100 ezres rezsijű lakást fenntartani. Ebben mi a rossz? Vagy már ez is baj?
2018. febr. 18. 14:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
88%

Legyél őszinte kérlek.. legalább magaddal, ne is válaszolj. Mennyi nő mondta eddig azt neked, hogy "jó fej is vagy, tetszel is, de mivel csak 5 milliós lakásod van, esélyed nincs" ?

Ha csak ezt feltételezed róluk, benned a hiba. Gyanìtom más hiányosság van a háttérben, mondjuk külső, vagy modor, vagy egyszerűen nincs kémia.

2018. febr. 18. 14:14
 12/31 A kérdező kommentje:
nem mondják, de érezhető...
2018. febr. 18. 14:20
 13/31 anonim ***** válasza:
85%

33éves vagyok van egy 130nm es hazam van/videken nyugot kornyezetben/lassan teljesen felujjitom

jo par milliom van felre teve

2018. febr. 18. 14:21
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
34 éves "férfiként" nem kellene magasról leszarni, hogy vannak olyan nők, akik azt nézik, hogy mekkora lakásod van?
2018. febr. 18. 14:22
 15/31 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem gaz. Jo, hogy van lakasod, ki lehet adni es maris megvan abbol a nagyobb lakas rezsije. (Persze ha eladod, hogy legyen nagyobbra alap penz, akkor nem, de gondolom a hitelt is konnyebben adjak ki ugy, ha van egy lakasod amit meg pluszba elvehetnek, ha kene, haha.) Amugy nem tudom, miket gondolsz a harom szobas lakasokrol, 58 nm-es lakasban lakok, es nagyjabol 45 ezer a rezsi. (Oke, nem 5 millio volt, de a rezsi attol meg nincs 100 ezer :D)
2018. febr. 18. 14:24
 16/31 anonim ***** válasza:

Anyukám abból a megyéből származik egy kis faluból, ott mondjuk nagyon rongyrázók az emberek, és ha a következő ünnepre nincs új ruhád, már kibeszélnek. Talán az a környék is ilyen, ahol te élsz, nem lepne meg egyébként.

Különben meg én is kis lakást vettem egyedül, nem is kell egyelőre nagyobb.

2018. febr. 18. 14:30
 17/31 anonim ***** válasza:
67%

34 évesen elég gáz felfogásod van és nagyon, de nagyon gyerekes vagy.

Nőj már fel agyilag, ideje lenne már!

Miért foglalkozol mások véleményével.

"nem mondják, de érezhető..."

Fantázia 2018

Éretlen kisfiú vagy. Nem is értem, hogy ennyi ésszel, hogy kaphattál diplomát, és hogy lehet neked nettó 180 ezres fizetésed.

Okos a kérdésed alapján nem vagy, az biztos.

2018. febr. 18. 14:41
 18/31 anonim ***** válasza:

#11 ezt nem szokás mondani, hanem megtenni az ELlépéseket. A látszatot meg kell őrizni ugye ;)

Egyéb esetben se szokták ecsetelni a nők hogy miért hajtják el a férfit.

2018. febr. 18. 15:25
 19/31 anonim ***** válasza:
26%
Hát elég nagy lúzer vagy apukám. Én 26 vagyok és így is összeszedtem már 5 milliót...
2018. febr. 18. 15:34
 20/31 anonim ***** válasza:
56%

Utolsó, te pedig elég nagy gyökér vagy.

Amúgy fővárosi 300 nettóból könnyen lehet.

2018. febr. 18. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!