Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt sokan (főként férfiak), hogy ha egy nő egyedülálló, azt ő választotta?
Mintha minden nő dönthetne, hogy most éppen kapcsolatot akar és egyből ott lenne mellette egy férfi. Értem én, hogy egy nő akkor kap meg SZEXRE férfit, amikor akar (hogy ez a férfi milyen, azt inkább hagyjuk is...), de ez nem egyenlő a párkapcsolattal.
Miért nem lehet elhinni, hogy egy nő nem feltétlenül önszántából van egyedül, hanem egyszerűen képtelen párt találni?
#12: Kérlek, másolj be egy választ, ahol azt írták a férfiak, hogy nincs a nőknek joguk válogatni. Van joguk, ezt senki sem vonta kétségbe. Csak szimplán viccesnek találják az elszállt igényeket és azt, hogy egy csomóan esélyt sem kapnak, de a hiszti megy, hogy nincs egy normális férfi sem.
A kettő között óriási a különbség.
Hogy cáfoljam meg az állításod, ha nem is tudod alátámasztani?
Konkrétan nincs időm keresgélni a kérdések között.
Nem mostanában jártam itt. Pont ezek miatt. Támadjátok a nőket, a saját igazatokkal verve a melleteket, el sem gondolkozva, mi a bajuk a nőknek. Nyilván más szemszögből nézzük a dolgokat.
De nem óhajtok vitába szállni.
Mert nem fröcsögnél a magas igényekről. Szimpla általánosítás. Kinek mi a a magas igény? Pl nem kell ég, anyuci pici fia, nem kell egy kolonc a nyakamra.
Szerintetek már ez magas igény.
#16: A kettős mércén kívül tudsz mást hozni? A férfiak véleménye fröcsögés, a nőké nem?
Mit értesz anyuci pici fia alatt? Szerintem egyáltalán nem magas igény és a férfiak többsége nem anyuci pici fia.
Akkor csak nekem nem volt szerencsém. Ez is előfordulhat.
Kettős mérce valóban. De a véleményem tartom. Mivel nő vagyok, nők szemszögéből nézem a dolgokat.
"Támadjátok a nőket, a saját igazatokkal verve a melleteket, el sem gondolkozva, mi a bajuk a nőknek. Nyilván más szemszögből nézzük a dolgokat. "
"Mivel nő vagyok, nők szemszögéből nézem a dolgokat."
Miért nem próbálod ki a saját ötleted, hogy elgondolkozz azon, hogy a férfiaknak mi a bajuk? Attól, hogy nő vagy, leülhetsz előítéletek nélkül beszélni a férfiakkal. De, ha kettős mércét alkalmazol és folyamatosan csak egyforma férfiakba botlasz, akkor nem biztos, hogy a világgal van a baj. Mert a világ elég színes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!