Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolják azt sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják azt sokan (főként férfiak), hogy ha egy nő egyedülálló, azt ő választotta?

Figyelt kérdés

Mintha minden nő dönthetne, hogy most éppen kapcsolatot akar és egyből ott lenne mellette egy férfi. Értem én, hogy egy nő akkor kap meg SZEXRE férfit, amikor akar (hogy ez a férfi milyen, azt inkább hagyjuk is...), de ez nem egyenlő a párkapcsolattal.

Miért nem lehet elhinni, hogy egy nő nem feltétlenül önszántából van egyedül, hanem egyszerűen képtelen párt találni?

2018. febr. 17. 14:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
61%
#11 kb itt mindenki. Mármint a Gyk. - n. Igazán unalmas. Persze a legtöbb net huszár. Ennyi is az életük. De cáfolj rám.
2018. febr. 17. 17:43
 12/22 anonim ***** válasza:
43%

#12: Kérlek, másolj be egy választ, ahol azt írták a férfiak, hogy nincs a nőknek joguk válogatni. Van joguk, ezt senki sem vonta kétségbe. Csak szimplán viccesnek találják az elszállt igényeket és azt, hogy egy csomóan esélyt sem kapnak, de a hiszti megy, hogy nincs egy normális férfi sem.

A kettő között óriási a különbség.

Hogy cáfoljam meg az állításod, ha nem is tudod alátámasztani?

2018. febr. 17. 17:51
 13/22 anonim ***** válasza:
65%

Konkrétan nincs időm keresgélni a kérdések között.

Nem mostanában jártam itt. Pont ezek miatt. Támadjátok a nőket, a saját igazatokkal verve a melleteket, el sem gondolkozva, mi a bajuk a nőknek. Nyilván más szemszögből nézzük a dolgokat.

De nem óhajtok vitába szállni.

2018. febr. 17. 17:56
 14/22 anonim ***** válasza:
43%
#14: Szép volt ez a nesze semmi, fogd meg jól. Mi támadjuk a nőket, a nők meg szegény áldozatok. Vitába meg nincs kedved szállni, mert te kőkeményen megnézted a másik felet, amikor ráhúztál egy olyan általánosítást, amit csak kitaláltál. Bezzeg a másik fél tuti, hogy nem nézte meg a női szempontokat... Te mégis miből állapítottad meg, hogy nem gondolkoztam el azon, hogy mi a nők baja?
2018. febr. 17. 17:58
 15/22 anonim ***** válasza:
54%

Mert nem fröcsögnél a magas igényekről. Szimpla általánosítás. Kinek mi a a magas igény? Pl nem kell ég, anyuci pici fia, nem kell egy kolonc a nyakamra.

Szerintetek már ez magas igény.

2018. febr. 17. 18:03
 16/22 anonim ***** válasza:
54%

#16: A kettős mércén kívül tudsz mást hozni? A férfiak véleménye fröcsögés, a nőké nem?

Mit értesz anyuci pici fia alatt? Szerintem egyáltalán nem magas igény és a férfiak többsége nem anyuci pici fia.

2018. febr. 17. 18:05
 17/22 anonim ***** válasza:
54%

Akkor csak nekem nem volt szerencsém. Ez is előfordulhat.

Kettős mérce valóban. De a véleményem tartom. Mivel nő vagyok, nők szemszögéből nézem a dolgokat.

2018. febr. 17. 18:07
 18/22 anonim ***** válasza:
43%

"Támadjátok a nőket, a saját igazatokkal verve a melleteket, el sem gondolkozva, mi a bajuk a nőknek. Nyilván más szemszögből nézzük a dolgokat. "

"Mivel nő vagyok, nők szemszögéből nézem a dolgokat."

Miért nem próbálod ki a saját ötleted, hogy elgondolkozz azon, hogy a férfiaknak mi a bajuk? Attól, hogy nő vagy, leülhetsz előítéletek nélkül beszélni a férfiakkal. De, ha kettős mércét alkalmazol és folyamatosan csak egyforma férfiakba botlasz, akkor nem biztos, hogy a világgal van a baj. Mert a világ elég színes.

2018. febr. 17. 18:11
 19/22 anonim ***** válasza:
38%
Bezzeg ha egy férfi írt volna ki egy ilyen kérdést, már x+1 olyan választ kapott volna, hogy "csakis te vagy a hibás, ha egyedül vagy, valamit biztosan rosszul csinálsz" stb. Kedves kérdező, ha nem vagy képes párt találni, az valahol mégiscsak részben a te választásod is. Én nem hiszem el, hogy a nők környezetében egyáltalán ne lenne legalább néhány olyan srác, aki nem csak a dugásra megy, aki megbízható, nem bűnronda, nem mínuszos az IQ-ja, és még sorolhatnám. Azt már csak csendben teszem hozzá, hogy a nők számára is sokkal nyitottabb lett a világ, mint akár 30-40 éve is volt: sokkal mobilisabbak az emberek, a nők előtt is nyitva áll nem egy pálya, egyetemre is járhatnak, a netről mint ismerkedési lehetőségről nem is beszélve. Nyilván nem áll mindenkinek az ajtajában száz hapsi, és nyilván nem is kell azonnal széttennetek a lábaitokat az első kandúrnak, de nekem az a tapasztalatom, hogy ha egy nő a mai világban csak panaszkodni tud, akkor nagyrészt a saját hibájából tart ott, ahol. Vagy nagyon válogat az illető (és képtelen arra, hogy a kisebb hibákat, gyengeségeket is tolerálja), vagy nagyon visszahúzódó és a tömegbe szürkülő, vagy beszari, vagy kifogásokat keres, hogy neten miért nem ismerkedik, a parkban miért nem ismerkedik, a szórakozóhelyeken miért nem ismerkedik stb. Saját tapasztalatból írom, hogy nem egy ilyen "jajistenemsenkineksemkellek" típusú lánnyal beszélgettem, és csak a legritkább esetben jutottunk el odáig - hozzátenném: hetekig, néha hónapokig tartó normális hangnemű, tisztességes beszélgetések után -, hogy pl. találkozzunk valami nyilvános helyen, ahová nekik utazniuk sem kellett, és természetesen én álltam (volna) a meghívást. Nyilván semmi sem kötelező, és azt is aláírom, hogy nem tetszhetek mindenkinek, de hogy ennyire nem volt rám igény még olyan szinten sem, hogy egyszer élőben is találkozzunk, az azért kicsit furcsa. Ja és persze nagy kedvencem a tipikus szöveg néhány "nőtől", hogy "nekem elég egy átlagos, odafigyelő, rendes srác", de ha van egy ilyen, akkor meg kapásból kiszórják (tisztelet a kivételnek). Nekem kicsit furcsa, hogy alig beszélhetek sikerélményről, holott nem egy-két ilyen siránkozó lánnyal próbáltam kommunikálni, és még csak nem is cicababákra hajtok. Nem kötelező engem elfogadni, viszont ha én lennék ilyen helyzetben, pl. egy levelezgetés után arra azért esélyt adnék, hogy legalább személyesen találkozzunk, ki tudja... Rengeteg ótvar lányt látok faszival szaladgálni, szóval náluk is csak kezdeményezett valaki, ezek után ha egy magát igényesnek, normálisnak, értelmesnél tartó nőnél senki értelmes fickó nem kopogtat, akkor ott valami baj van. Ahogyan az elején is mondtam: nem kell rögtön a karjába ugrani senkinek, és nyilván nem kell szóba állni egy bunkóval, de azért kételkedve fogadom azokat a kijelentéseket, hogy ha egy nő nem bűnronda, nem ostoba, nem überzárkózott, nem szélsőségesen válogatós, és minden lehetőséget megragad az ismerkedésre, akkor sosem botlik bele normális férfiakba, és nem talál olyat, aki legalább potenciális partnerjelölt lehetne.
2018. febr. 17. 18:19
 20/22 anonim ***** válasza:
38%
Már nem lepődöm meg, hogy lepontozták a válaszomat, pont ennyit vártam a gyk-s agyhalott törzsközönségtől. Ellenérveket szokás szerint nem fogok kapni, az igazság meg sokaknak fájdalmas szokott lenni ezen az oldalon (is). Nem hinném, hogy bármi sértőt írtam volna, ha meg valaki nem tudja elfogadni az álláspontomat, akkor nyugodtan sorakoztasson fel érveket ellenem. Ja és persze a kettős mérce sem létezik ezen az oldalon (sem), nincs olyan, hogy ha egy nő mondja el a tapasztalatait, és közli, hogy képtelen párt találni, akkor adjuk alá a lovat, míg ha egy férfi csinálja ugyanezt, akkor lehordjuk a sárga földig, és kizárólag őt hibáztatjuk, hogy milyen béna. Végül is már megszoktam ezt az ostoba gyk-s mentalitást, mindenki legyen büszke magára, aki annyi intelligenciával rendelkezik, hogy meg tudja nyomni a piros gombot, mint egy betanított majom, de ellenérveket már képtelen felsorakoztatni. De ha ez kell a népnek, hát hajrá. Az én véleményem ettől nem fog megváltozni, és továbbra is azt mondom, hogy ha a mai világban egy nő nem talál a környezetében egyetlen normális fickót sem, akkor ő is nagyon rosszul csinál valamit.
2018. febr. 17. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!