Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt sokan (főként férfiak), hogy ha egy nő egyedülálló, azt ő választotta?
Mintha minden nő dönthetne, hogy most éppen kapcsolatot akar és egyből ott lenne mellette egy férfi. Értem én, hogy egy nő akkor kap meg SZEXRE férfit, amikor akar (hogy ez a férfi milyen, azt inkább hagyjuk is...), de ez nem egyenlő a párkapcsolattal.
Miért nem lehet elhinni, hogy egy nő nem feltétlenül önszántából van egyedül, hanem egyszerűen képtelen párt találni?
Azért gondolják, akik így gondolkoznak, mert ők nem kellenek a nőknek.És való igaz ezen az oldalon sokuk tényleg összekeveri a párkapcsolatot az alkalmi szexeléssel.Pedig nagyon más mindkettő.
Én viszont tényleg azért vagyok egyedül, mert az ezredik alkalmi szexre invitálás után így döntöttem, hogy nekem ez a jobb.A környezetemben nem láttam hajlandóságot a férfiak részéről normális kapcsolatra, ez a mai divatos szexkapcsolat, meg barátság extrákkal c.történet meg nekem nem való.Így megtanultam egyedül is jól érezni magam.
Én elhiszem azt, hogy egy nőnek ugyan olyan nehéz megfelelő párt találni mint egy férfinak.
A legtöbb siránkozó férfi aki azt mondja, hogy szeretne már ő is végre egy barátnőt, az valójában csak egy személyt keres akit rendszeresen megdughat.
Egy nő viszont nem elsődlegesen azért keres társat, hogy legyen akivel rendszeresen lefekszik.
Lehet tévedek, nem vagyok nő.
Mert van egy megkeseredett réteg, aki egyfelől ezzel akarja saját magát nyugtatni, másfelől tudja, hogy ezzel a lelkébe taposhat pár érzékenyebb nőnek és ez jól esik nekik.
Ne ebből az oldalból, az itt lévő válaszokból, kérdésekből ítélj meg bármit is.
A kérdés igazából az: Miért gondolja gyk-n rengeteg nő, hogy amit a férfiak tapasztalnak, azt beképzelik?
Ha végigveszem a környezetemben lévő lányokat (15-30 éves korosztály), akkor azt látom, hogy az egyedülálló nők egy része önként és büszkén van egyedül, hangoztatja is, hogy ő választotta a dolgot. A másik részük látványosan panaszkodik és kb. hetente meséli, hogy ezt vagy azt a srácot hogy koptatta le és még mindig nem jött meg a szőke herceg fehér lovon. A szőke herceget fehér lovon pedig olyan túlidealizáltan írják le, amilyen srácot sosem fognak találni. Szóval, igen, ők választották ezt a helyzetet, mert esélyt sem adnak más srácoknak.
Néhány választól meg a fejem fogom... Annak, hogy ezt látom a környezetemben, mégis mi köze van a saját társkeresésemhez? Nem azért látom ezt, mert brühühü, nem találok senkit, hanem mert ez történik a környezetemben. Van barátnőm, engem egyáltalán nem zavar ezeknek a nőknek a viselkedése. Mégis miért próbáljátok minden srácra ráhúzni, hogy lúzer, ha kritikával mer élni vagy szóvátesz valamit?
Nálatok valami beteges válaszreakció az életben, hogyha egy férfi mást mer mondani, mint amit gondoltok, akkor az instant a lúzer kategóriából lehet csak? Ti beszéltetek már egyáltalán férfiakkal? Mert a legsikeresebbek teljes mértékben ugyanazt mondják, mint a lúzerek. Csak nem randin hangoztatják.
Azért mondják, mert pár hülye keveri a te megbäszásodra jelentkező embereket a kapcsolatra alkalmas és kapcsolatra vágyó emberekkel.
Az ő világukban az, ha 6 gyökér és 30 kiéhezett lyukvadász rád ír, siker. Innen nézve meg 36 emberről beszélünk, akit normális nő bottal sem piszkálna.
Mert a férfiak szerint a nőknek nincs joguk válogatni. Igenis mindenkit úgy kell szeretni ahogy van, az első hódolóval le kell állni. Az tök mindegy, hogy, Max 150 cm, hogy akár 150 kg, vagy bármi más külső vagy belső defekt van, a nőknek a dolguk, hogy toleráljanak mindent, ne legyenek igényeik, attól rögtön felszínesek lesznek.
Bezzeg a szegény pasik. Egy dögös bombázó sem akar tőlük semmit. Mert ez igényeikből miért is kellene leadniuk? Hát ők az erősebb nem. Ők bizony nem alkusznak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!