Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem túl jó pasinak (tudja magáról) be kell érnie egy nem éppen előnyös külsejű nővel, máskülönben marad az egyedüllét?
Figyelt kérdés
Nem jobb akkor a magány inkább? Miért kellene egy nekem nem bejövő nővel összejönni adott esetben csak azért, mert nem vagyok a nők álma? Nem célszerűbb akkor maradni az önkielégitésnél? Miért kellene a társadalmat követni abban, hogy én is hozzájuk hasonlóan egy nem vonzó nővel jöjjek össze?2018. febr. 17. 12:43
21/25 anonim válasza:
Ne add fel! Össze kell szedni magad, kihozni magadból a maximumot, kicsit pozitívabbnak lenni és minden jön majd magától. ;)
22/25 anonim válasza:
Meg ez amúgy annyira összetett és képlékeny dolog... Az ember, amikor elmélkedik, álmodozik erről, mindig a tökélyt látja maga előtt és csak azt tudja elképzelni maga mellett. Ezzel együtt nehézséget, a megközelíthetetlen, meghódíthatatlan nőt. Közben pedig, ha nem erőltetjük minden szépen alakul magától. Szóval leginkább, ez az űzés-hajtás, ami nehézségeket és csalódásokat, kiábrándultságot szül.
23/25 anonim válasza:
Soha ne add lejjebb, akkor már inkább menj el jobb kinézetű ku*vákhoz. :) 39f
24/25 anonim válasza:
Nem csak a szépségéért lehet valakivel lenni.De téged a kérdésedből ítélve az eszedért sem fognak szeretni. :)
25/25 anonim válasza:
Hashhaaaha kerdezo! Haaaat tudod meg is erdemled hogy nem szaporodsz;)) darwin bacsi udvozletet kuldi! Tenyleg nem kar az ilyen primitiv emberekert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!