Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem túl jó pasinak (tudja magáról) be kell érnie egy nem éppen előnyös külsejű nővel, máskülönben marad az egyedüllét?
9-nek: Ezt cáfolom.
Átlagos külsejű pasi vagyok, és csinos, szép (nem fhasszopó szájú, vasalt hajú, műszempilla rebegtető plázapitscha) menyasszonyom van, okos is, művelt is, kedves is, minden jó vele.
Nem tudom, a többség mit tud úgy elcseszni, hogy csak a szépfiúknak jut klassz lány.
#4 vagyok.
Ja és intelligens, művelt, okos, társasági, ember.
Nem olvastam/olvasom el a többi választ. Lehet, már valaki leírta, de ha eleget vagy emberek közt, simán előfordulhat, hogy beleszeretsz egy nem túl előnyös nőbe. És itt most nem feltétlen arra gondolok, hogy kövér. Ráadásul alapvetően, ez egy baromi nagy általánosítás.
Ki kell mozdulni és nem rinyálni, feladni!
Nem a külső a legfontosabb, a kapcsolat attól még lehet csapnivaló, meg a jól kinéző ember is.
Viszont akinek az a legfontosabb az viselje el, hogy őt is ez alapján mérik. (a hasonlóan sekélyes ellenkező neműek)
"Nem olvastam/olvasom el a többi választ. Lehet, már valaki leírta, de ha eleget vagy emberek közt, simán előfordulhat, hogy beleszeretsz egy nem túl előnyös nőbe."
Embere válogatja. Én csak olyan nővel tudok párkapcsolatot kezdeni, aki külsőleg megfog. Egy nem túl előnyös kinézetű nőbe sosem tudnék beleszeretni. Van "csaj" barátom, akit imádok, de párkapcsolatot még elképzelni sem tudok vele. És pont a kinézete miatt. Egyszerűen nem mozgat meg bennem semmit, pedig évek óta ismerem. Ráadásul nem vagyok már mai gyerek, így még azt sem lehet mondani, hogy majd később változik majd a dolog.
Kérdező - igen, jó eséllyel egyedül maradsz, maradunk.
Nem kell beérni. Ez a vilàg legnagyobb ostobasàga. Az a kapcsolat, ahol a két fél között nincs meg a kémia ( vonzalom ami a külsőségeket illeti), eleve halàlra van ítélve. Ebben nincs semmi felszínesség, teljesen természetes dolog.
Ha te pl nem szereted a gombàt, mert még akàr hànyingered is lesz a szagàtól, nem fogod megenni, akkor sem ha éhes vagy. Keresel màst. Pont ugyanez igaz a tàrskeresésre is.
Én pl tudom magamról, hogy ronda, és előnytelen külsejű vagyok, DE NEM éri meg olyannal összejönni akire ha rànézek, egyszerűen nem tetszik, taszít külsőre. Nem mondom hogy könnyű volt, de nem okozott hatalmas problémàt, hogy olyan tàrsat talàljak akivel az egyéni ízlésünk alapjàn bejövünk egymàsnak kívül- belül. Pl a haverjai közül nem tetszik egyik sem, ès én sem nekik. Ezért írtam, hogy egyéni ízlés alapjàn. De pl van pàr baràtnőm, akiknek van férje, pasija, róluk làttam képeket és nem tetszik egyik sem. ( nagy eséllyel én sem nekik. ). A szépség relatív:)
A pénz erre nem megoldàs, hisz ki akarnà, hogy valaki csak a pénze miatt legyen vele? Azt nem kapcsolatnak hívjàk hanem qurvànak.
"Nem mondom hogy könnyű volt, de nem okozott hatalmas problémàt, hogy olyan tàrsat talàljak akivel az egyéni ízlésünk alapjàn bejövünk egymàsnak kívül- belül."
Egyetértek. Ez jól megvan fogalmazva! Attól, hogy nem vagy annyira jó pasi, még találhatsz egy olyan lányt, akinek pont te tetszel meg valamiért. És neked is megtetszhet egy olyan lány, aki annyira mások szerint nem szép, de neked éppen valamiért megtetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!