Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves férfiak! Titeket zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gál Zoé kérdése:

Kedves férfiak! Titeket zavar ha egy nőnek szőrös az alkarja? Kizáró ok?

Figyelt kérdés

Például:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. febr. 17. 11:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
44%
Csak egyet nem értek: ha a lábára odafigyel (ami ritkábban látszik), hogy szőrtelen legyen, a karjára miért nem?
2018. febr. 17. 13:21
 12/20 anonim ***** válasza:
66%

az enyém is olyan mint kb. az első képen és eszemben sincs szőrteleníteni

mondjuk nem érdekel, hogy ki mit tart nőiesnek és mit nem :D

nekem tetszik

2018. febr. 17. 13:21
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
Nekem olyasmi a karom, mint a második kép. Van, mikor szőrtelenítem, van mikor nem, ez leginkább hangulatfüggő. Nyáron nagyobb arányú a szőrtelenítés, de ugye párkapcsolatban (jobb esetben) nem csak nyáron látja az ember párja a másik alkarját, szóval ez talán nem annyira lényeges. De nagyon sokáig nem nyúltam hozzá (talán huszonévesen gyantáztam le először), mégis mindig volt párom. Gondolom akinek ez szempont, az nem kezd velem, akinek meg nem, annak meg nyilván tökmindegy.
2018. febr. 17. 13:31
 14/20 anonim ***** válasza:
74%

Nekem is szőke szőrök vannak az alkaromon, néha zavar, még nem tudtam rávenni magam, hogy szőrtelenítsem.

Borotválni nem jó ötlet, mert megerősödik, a gyanta vagy epilálás meg kész gyötrelem még a lábakon is...

Akinek nem tetszem, ne nézzen rám!

2018. febr. 17. 13:34
 15/20 anonim ***** válasza:
70%

Volt egy padtársam amikor suliba jártam, aki elkezdte szőrteleníteni, holott egyáltalán nem volt kirívó vagy gáz. De onnantól kezdve nagyon vigyáztam, mert akárhányszor véletlenül hozzáértem a karjához, olyan volt mintha egy sündisznót taperolnék...

Na hát az sokkal kiábrándítóbb, mint némi karszőr.

Amúgy nekem is szőrös, és emiatt sem szeretném leszedni. A párkereséssel pedig sosem volt gondom.

2018. febr. 17. 15:12
 16/20 anonim ***** válasza:
36%
Engem zavar és kizáró ok. Egy olyan nő ugrik be az ismerőseim közül, akinek szőrös lenne a karja. Na őt pont utálom. :D
2018. febr. 17. 16:40
 17/20 anonim ***** válasza:
36%
Igénytelen,mondom ezt nőként.Nem fájdalmas az epilálás,és csak 10 perc összesen,és nekem nem szúr növekedés közben.
2018. febr. 17. 16:50
 18/20 anonim ***** válasza:
55%
Én borotválom, olyan szép szőrtűszőgyulladást kapok. Tiszta borotvával, csak karra használom. Egyszerre vagy öt nagy gennyes, vörös pattanás kinő. Poén, hogy máshol soha nem volt ilyen. De ugye inkább a genny, mint a szőr.
2018. febr. 17. 18:08
 19/20 anonim ***** válasza:
76%

Szép nő mind....tényleg mind tökéletes...:)

Bocsi... engem zavar , szedese le őket , lézer vagy gyanta.

Ismerek olyat akinek van, de ot nem zavarja.

Akinek szép sima , csupasz az olyan finom....bársonyos. ::)))

2018. febr. 18. 09:49
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Noket mondom h a ferfiaknak is lenne mire odafigyelni :)
2018. márc. 3. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!