Titeket zavar ha szőrős az alkarja egy 15 éves fiúnak?
15-16 éves lányok-fiúknak szól a kérdés. 15 éves fiú vagyok és az alkarom eléggé szőrős nem vagyok egy csuvakka de a többi ismerősöm és évfolyamtársam közül is a többieknek szintem semmi szőrük nincs. Nagy valószínűséggel apukámtól örököltöm és fél éve zavar de nem tudok mit tenni ellene.
A lényeg: titeket zavar ha egy 15 éves fiúnak szőrös az alkarja?
Hogyhogy nem tudsz mit tenni ellene? Inkább folyamatosan kellemetlenül érzed magad, amiatt mert szőrös vagy? Butaság!
Ha zavar a szőr, akkor tessék szőrteleníteni, ma már egyáltalán nem ciki fiúknak sem. :) Csak itt a fórumokon cikizik egymást a fiatalok ezzel. A legtöbb szépségápolási cég gyárt férfiaknak is szőrtelenítő gépeket, testszőrnyírókat, borotvákat, gyantákat.
Csomó lehetőséged van szőrtelenítésre, akár borotválhatod is, de sokkal jobb epilálni, vagy gyantázni/gyantáztatni. :)
borotválni ne borotváld, hidd el nekem akkor általában hozzá se lehet érni olyan rossz szúrós lesz!
ha nagyon zavar és azt veszed észre hogy a körülötted lévőket is zavarja, akkor viszont tegyél ellene!
engem alapvetően nem zavar nagyon, de azért van egy határ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!