Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak! Titeket zavar ha egy nőnek szőrös az alkarja? Kizáró ok?
Ha nem erős fekete szőr akkor egyáltalán nem.
28F
A szőke szőr abszolút nem zavar. Fekete ne legyen, világosbarna még oké. Karon nem szokott zavarni a szőr, inkább lábon. Intim tájékon meg tökmindegy milyen.
A második képen már az egy picit kezd sok lenni, de betudom annak, hogy a hölgy erősen latin.
nagyon erős, fekte zavar. A többi egyáltalán nem. A nagyon erős fekete szőr, sem zárja ki a párkapcsolatot, de lecsökkenti az esélyét 0,00005%-ra mivel eléggé le kéne nyűgözni a szeélyiségével, hogy beleszeressek.
A képeken látható hölgyek szőre meg egyáltalán nem zavar.
Szerintem a linkelt képeken lévő nők többsége szőrteleníthetné a karját. Én is ezt teszem, szerintem nagyon zavaró volt az enyém is, még, ha szőke is volt. Jó 2 centis vastag csillogó egyenes szálak, borzasztóan utáltam, ahogy csillant.
Aki kirívóan szőrös, az szőrtelenítsen. Nem csak nők, ha én a férfiak vállán és hátán lévő hasonlóan erős szőrt sem bírom.
Max nemiszerv akárhogy, férfiaknál pluszba hónalj, mellkas, arc lehet szőrös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!