Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket zavarna ha a kiszemelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a kiszemeltetek állandóan elérhető lenne Facebookon?

Figyelt kérdés
2018. febr. 16. 20:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Igen, zavar. Vegyük pl. a jelenlegi helyzetet.

Elvileg holnap délelőtt találkoznánk. A programot megbeszéltük és kb. másfél órával ezelőtt írtam, hogy akkor mikor és hol és ez jó-e neki.

Azóta hol elérhető, hol nem, válaszolni nem válaszolt, ha hívom nem veszi fel. Szerintem nem lesz ebből sem semmi csak unom már, hogy nincs feles 10 másodperce pár szóban (vagy akár egy egész mondattal, komolyan megváltás lenne) válaszolni valakinek, ezt egyszerűen nem veszem be. Zavar, ha feleslegesen rabolják az időmet és semmi igyekezetet nem látok a másik féltől, még egy minimálisat sem.

Ha máshogy lenne a dolog akkor felőlem annyit van online amennyit akar, de ha online van és elméletileg kölcsönösen akarunk valamit akkor tiszteljen már meg azzal, hogy nem szívódik fel, néha ő is keres, érdeklődik és nem csak durván kimondva, szarik a fejemre.

20 lányból egy, ha nem ugyanilyen... Szóval ilyen szempontból zavar, igen.

2018. febr. 16. 21:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Tudod, hogy mi zavar? A mágnesvihar.

Szép estét: A vasorrú bába

2018. febr. 16. 21:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Az hogy elérhetőnek mutatja még nem jelenti hogy tényleg ott is van. Én pl nem jelentkezek ki se gépről se telefonról de nem vagyok ott folyton és ugrok minden üzenetre meg tevékenységre. De az se zavarna ha a kiszemeltem tényleg ugrana mindenre egészen addig amíg más tennivalóinak a rovására nem megy és ezen kívül is van élete. De ha a fb lenne az élete nem lenne a kiszemeltem:D
2018. febr. 16. 21:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha tudom, hogy én is tetszek neki, akkor nem zavarna, azzal beszél, akivel csak akar, az ő dolga.

Ha nem tudom, hogy tetszek neki, akkor attól félnék, hogy mas valaki tetszik neki és azért van fent. Most éppen ilyen szituációban vagyok :(

2018. febr. 16. 21:57
 15/17 anonim ***** válasza:
Miért zavarna? Én is mindig fent vagyok mivel napközben soha nem kapcsolom ki a netet de ez nem jelenti hogy rá is érek.
2018. febr. 16. 22:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem vagyok tizenéves, így nem. Egyébként meg... lehet olyan, hogy a wifi megy, és a messenger úgy jelzi ki, hogy fent van, holott épp alszik, tv-zik, vagy a barátaival van és letojja, hogy mi van a telefonjával.
2018. febr. 17. 08:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is megbízhatatlan ilyen szempontból a messenger. És mondjuk napközben volt egy idő, hogy én sem kapcsoltam ki sose, de ez nem azt jelentette, hogy állandóan beszéltem valakivel.

Egyébként pár hónapja jöttem csak rá, hogy ez az alkalmazás akkor is elérhetőnek mutat, amikor nem is vagyok telefonon, csak úgy maradt a wifim/mobilnetem. Meg ugye olyan is volt már, hogy fent voltam, szóval beszélgettem vkivel, de mégis offline-nak mutatott.

Mostanában tudatosan figyelek erre - amikor nem beszélek senkivel, rejtve kapcsolódok, így tuti nem mutat online-nak. Mondjuk nem mintha bárkinek bármi köze lenne hozzá, de tényleg, nekem is van egy olyan helytelen előítéletem, hogy aki állandóan elérhető, az éjjel-nappal a messengeren lóg, pedig szerinetm az esetek nagy részében ez nem így van.

Ilyen szinten azok, akik meg szinte sosem elérhetők, közben pedig csak rejtve kapcsolódnak mindig (akkor is, ha beszélgetnek valakivel), azt sokkal bunkóbb szokásnak tartom, mert az azt jelzi számomra, hogy "nem akarok veled beszélni", még ha tudom is, hogy nem feltétlen nekem szól, de tudom, hogy akár rám is vonatkozhat. De esetleg ez is egy rossz berögzőés részemről.

Az egyetlen eset, amikor zavar az, hogy valaki állandóan fent van, az akkor van, ha annak ellenére, hogy elérhető, nem válaszol. Attól falra mászok, de ennek is lehet az a magyarázata, hogy nincs is nála a teló és csak úgy hagyta a netet. :D

Összességében a messenger nagyon béta verzió ilyen téren és borzasztó megbízhatatlan. Szerintem ne ez alapján íteljünk meg embereket. Ha vele vagy, akkor mit látsz? Állandóan a telefonja vam a kezében? Akkor is, ha veled beszél?

2018. febr. 17. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!