Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik a csendes, introevrtált férfiak, hogy nem kellenek senkinek?

Figyelt kérdés

Amikor ismerkedtem, csak ilyen férfiakkal tettem, magam is komolyabb, introvertált típus vagyok, nem érezném jól magam egy extrovertált, energikus egyén mellett, akinek állandó igénye van a nagy társaságra.

Rettenetesen meglepett, amikor helyes, tanult, értelmes fiatal (33) férfitől hallottam, hogy 6-8 éve nem volt senkije a fenti tulajdonságok miatt.

Ilyen kevés nő keresne hasonló férfit?

2018. febr. 15. 18:11
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
58%
#30: Mivel társadalmilag a legtöbb emberben még mindig az a beidegződés él, hogy a férfinak kell kezdeményeznie, ezért egy introvertált nő még mindig előnyben van.
2018. febr. 16. 14:30
 32/32 anonim ***** válasza:
43%

Mert így van.

Éngem jóképűnek mondanak, magas vagyok, nem elhízott, és ezt megerősíti az, hogy egy időre összejöttem egy nővel akire férfiak tömege csorgatja a nyálát, és több elég jó adottságú lánnyal is randiztam.

Mellesleg motorozom, bringázom, viszonylag jól állok anyagilag, kedves, és segítőkész vagyok (utóbbiakat is nők mondták nekem, többségében amikor lepattintottak...).

De nem adom elő magam mekkora sztár vagyok az introvertáltságom miatt, az autóm átlagos, annyit tud amit reális helyzetben kell, nem az a mutogatós, kulcspörgetős drága járgány. Motorom szintén, mert élvezetből csinálom, nem menőzésből, így a majdnem halálos balesetem miatti horpadások, karcolások is rajta vannak, mert a külalak nem érdekel, csak a lényegi része. Nem kábítok azzal se hogy milyen melóm van, és milyen hűdevezetőistencsászárparancsnok vagyok.

Visszafogott vagyok, nem játszom az ászt, nem szeretek szerepelni, háttérben maradok, olyan "tanácsadó" típus vagyok.

Az említett szép nő is ezért szakított velem a fellángolás után, mert nem akarok "fejlődni", konkrétan elmondta, hogy jól látható izmosságot, menő autót, menő ruhákat, szóval a pénzesség, siker mutatását várná tőlem. De azért "hiányzol", "néha szexelhetnénk", "tisztellek, mert jó ember vagy", és rám támaszkodik, de keresi a jó partit a fent írt javakkal, úgy is hogy már talált ilyeneket, de a papírforma szerint, meg aszerint hogy sok hozzá hasonló nő van, persze egy idő után dobták mindig...

Annyira azért nem vagyok mulya, az említett lánnyal sem volt gond az első randin a csókkal, de adta is magát a helyzet, és a második randin való lefekvéssel se volt gond, és másokkal sem.

De sajnos a női ösztönöket a színjáték, és a képletes látszat, alfahímség indítja be, én pedig csak az igazi látszatban vagyok elfogadható, nem adom elő a végzet kanját, aki a legyet is, és meghódítja a világot, így csak barát(+extrák), érzelmi tàmasz "érzelmi szemeteskuka", ego-hízlaló, voltam hosszú távon a nőknek, míg többen azt furcsállják, hogy hogy nem csüngnek rajtam a csajok/biztos tele vagyok nőkkel, csak rejtegetemnőket, mert sorra dugom őket. Mindezt az introvertáltságom miatt.

2018. febr. 17. 09:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!