Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik a csendes, introevrtált férfiak, hogy nem kellenek senkinek?
Amikor ismerkedtem, csak ilyen férfiakkal tettem, magam is komolyabb, introvertált típus vagyok, nem érezném jól magam egy extrovertált, energikus egyén mellett, akinek állandó igénye van a nagy társaságra.
Rettenetesen meglepett, amikor helyes, tanult, értelmes fiatal (33) férfitől hallottam, hogy 6-8 éve nem volt senkije a fenti tulajdonságok miatt.
Ilyen kevés nő keresne hasonló férfit?
Igen, ritka az olyan nő akinek bejönnek az introvertált pasik. Talán 30+-osan már inkább, amire megkomolyodnak mindkét nem képviselői.
"Legtöbbször engem például a megismerésig sem enged közel magához bármelyik lány. Pedig amikor valaki mégis, nagyon odaadónak, áldozatkésznek, törődőnek, és mélységgel bíró személynek fedezett fel."
+1
Ezt én is tapasztaltam. És nem is csak nőkkel, hanem haverságokkal is. Eleinte és mentalitásilag furának tartanak, majd szinte kivétel nélkül megkedvelnek és keresik a társaságom.
Ismerek több olyan introvertált férfit, akiket IMÁDNAK a nők.
#9 "Mert aki introvertált, az nem egy nagypofájú, ki ha nem én, gyökér, egoista férfi, emiatt nem figyelnek fel ránk a nők."
Mert aki nem introvertált az egy nagypofájú, ki ha nem én, gyökér, egoista férfi, akire ezérz figyelnek nők?
Felejtsd már ezt el! Nem az introvertáltságuk miatt nem figyelnek fel rájuk a nők, hanem azért, mert az irigység és az ilyen másokhoz való hasonlítgatás undorító, taszító tulajdonság.
Normális önbecsüléssel és értékrenddel rendelkező embernek nincs szüksége ilyen összehasonlítgatásokra és arra, hogy azáltal "emelkedjen ki", hogy mások hibáit emeli ki.
#15: Valahogy mindig jön egy ilyen híró, aki megmondja, hogy a környezetében bizony kőkeményen máshogy van, mint ahogy előtte egy csomó ember leírta. Aztán nyom a végére valami idhióta és logikátlan mellébeszélést, hogy igazolja a sztoriját.
Ember... Nézd már meg, hogy mit jelent az a szó, hogy introvertált. Aztán nyomkodd sorban a piros kezeket.
Nesztek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Van rakat másik ilyen kérdés is.
Fogjátok már fel, hogy máshol van a hiba! Ismerek introvertált embereket és voltak, vannak, lesznek is párkapcsolatban.
De ők nem a nőket hibáztatják és nem más férfiak hibát emelik ki, hogy magukat fényezzék.
Ez a vergődés nem introvertáltság, hanem undorítóság és kreténség. Még hozzá fullba tolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!